Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

051 611 558

info@rocco-nepremicnine.si

instagram

Blog

6. oktobra, 2017

Naslov naslov naslov kako najti najboljše nepremičnine v Sloveniji

Smo agencija, v kateri imate sogovornika. Naših strank ne zavajamo ter zagotavljamo varnost pri prodaji in nakupu. Za nas stranke niso le številke ali mimobežni znanci, na katere bi pozabili po prvem ogledu. Nanje ne pozabimo niti po opravljenem poslu, saj jim lahko pomagamo pri arhitekturni osvežitvi in prenovi, zahvaljujoč sodelovanju z arhitekturnima birojema Enota in Superform in Bazar, ter preizkušenimi izvajalci, ki zagotavljajo kvaliteto po realnih cenah.

Naš uspeh so dobri odnosi s strankami. Potrudimo se, da vsako stranko dobro spoznamo. Ne zanima nas le njen proračun, pač pa tudi kako razmišlja, kako živi, kaj ji je všeč, kakšne so njene želje in potrebe. Tistim, ki svoje nepremičnine prodajajo ali dajejo v najem, svetujemo, kako lahko z raznimi posegi, ki so lahko tudi minimalistični, dosežejo višjo vrednost nepremičnine. Ne zavajamo jih z lažnimi obljubami in ocenami vrednosti nepremičnine. Stremimo k temu, da so cene nepremičnin realne in odraz dejanskega stanja.ekt nudi prijetne ozelenele zunanje površine. Vljudno vabljeni na ogled!

Lorem ipsum Podnaslov

Še en podnaslov

Smo agencija, v kateri imate sogovornika. Naših strank ne zavajamo ter zagotavljamo varnost pri prodaji in nakupu.

Za nas stranke niso le številke ali mimobežni znanci, na katere bi pozabili po prvem ogledu. Smo agencija, v kateri imate sogovornika. Naših strank ne zavajamo ter zagotavljamo varnost pri prodaji. Vljudno vabljeni na ogled!

Potrudimo se, da vsako stranko dobro spoznamo. Ne zanima nas le njen proračun, pač pa tudi kako razmišlja, kako živi, kaj ji je všeč, kakšne so njene želje in potrebe. Tistim, ki svoje nepremičnine prodajajo ali dajejo v najem, svetujemo, kako lahko z raznimi posegi, ki so lahko tudi minimalistični, dosežejo višjo vrednost nepremičnine. Ne zavajamo jih z lažnimi obljubami in ocenami vrednosti nepremičnine. Stremimo k temu, da so cene nepremičnin realne in odraz dejanskega stanja.

Še nek video

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.