Prodaja · Pisarna

Vrhunska reprezentativna pritlična pisarna v novejši zgradbi v Župančičevi jami Železna cesta, 1000 Ljubljana, Slovenia

Opis

Na odlični lokaciji v Župančičevi jami se nahaja vrhunski poslovni prostor. Poslovnemu prostoru pripada lastniško parkirno mesto v garaži v kletnih prostorih sodobnega objekta.

Lokacija prepriča z enostavnim dostopom za stranke, ter urejeno infrastrukturo. V bližini so pošta, banka, avtobusna in želežniška postaja, poveza s središčem mesta, trgovine, restavracije in park.

Pisarna z izložbenim delom je kot nalašč za odvetniško pisarno, arhitekturni biro, turistično agencijo ali drugo pisarniško dejavnost. Vzdrževan objekt z urejeno okolico je zaradi svoje reprezentativnosti izjemno primeren tudi za mednarodna podjetja in podružnice.

Pisarna obsega večjo pisarno, manjšo pisarno, toaletni prostor, kuhinjski del z polno opremljeno kuhinjsko nišo, ter reprezentativen predprostor, kjer je dovolj prostora za dodatno delovno mesto tajnice.

Frekventna lokacija nudi dobro priložnost za ureditev pisarn v poslovni prostor, ki bo služil drugim storitvenim dejavnostim.

Velika prednost pisarne so nizki stroški, saj je ogrevanje urejeno z klimatsko napravo, s toplovoda pa je urejen odklop.

Pisarna predstavlja tudi odlično priložnost za investicijo.

168.000€

Prodaja · Pisarna Poslovni prostor (Prodano)
Energetska izkaznica:
Energetski razred C

Dodatno

Zemljevid

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (256)