Prodaja · Stanovanje

Stanovanje na izjemno mirni lokaciji pod Golovcem ob potoku

Opis

Na obrobju Štepanjskega naselja tik pod Golovcem prodamo okusno in kvalitetno prenovljeno 3-sobno stanovanje na mirni, tihi lokaciji, ki nudi možnost takojšnje vselitve. Stanovanje se poleg urejene soseske ponaša z neposredno bližino rekreacijskih površin in narave.

V bližini je vsa potrebna javna infrastruktura: od Supermarketa Mercator vse do vrtca in OŠ Božidarja Jakca. Za športne navdušence in sprehajalce je lokacija čudovita, saj si v pičlih nekaj minutah na Trim stezi na Golovcu.

Stanovanje se nahaja v mansardi manjše, urejene večstanovanjske stavbe. Ima razgiban, premišljen tloris, ki se razteza na 95,50 m2 in obsega:
Predsobo z ločeno garderobo, dve spalnici, kopalnico s tušom in ločenim WC-jem ter prostoren, svetel dnevno bivalni prostor z moderno, vgradno kuhinjo in jedilnico. Iz dnevno bivalnega prostora imamo dostop na 11,10 m2 veliki balkon, ki nudi nezastrjen pogled na okoliško naravo.

Stanovanju pripada 4 m2 velika klet.

Na dvorišču se nahajata dve lastniški parkirni mesti.

Stroški vzdrževanja stanovanja so izredno nizki.

Stanovanjeje vredno ogleda in bo navdušilo vse, ki v prestolnici išejo odmaknjenost od urbanega vrveža in neposredno bližino narave.

315.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Ante Madjar

ante@rocco-nepremicnine.si

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.