oddaja · Stanovanje

SODOBNO ZASNOVANO 2,5 SOBNO STANOVANJE S PRIJETNIM BALKONOM NA ELITNI LOKACIJI Trg mladinskih delovnih brigad, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

V centru oddamo moderno opremljeno 2,5 sobno stanovanje, ki se nahaja v 5.nadstropju urejenega objekta zgrajenega leta 1966. Na objektu je bila leta 2010 obnovljena streha. Stanovanju pripada lastniška shramba. Objekt ima dvigalo.

Reprezentativna lokacija v neposredni bližini  Cankarjevega doma, Hrovatinovega vrta ter starega mestnega jedra bo enostavno navdušila. V okolici objekta se nahaja vsa pomembna infrastruktura ( postajališče LPP, Zdravstveni dom, restavracije, trgovine, osnovna šola, banka, …).  Lokacija bo odlična tudi za športne navdušence, saj se zgolj streljaj stran nahajata park Tivoli in Rožnik.

Stanovanje nudi razgiban tloris, ki obsega: predsobo z delovnim kotičkom, kopalnico s kadjo, otroško sobo, lepo kuhinjo z jedilnim delom, ločeno dnevno sobo, spalni del je delno ločen od dnevne sobe. Iz osrednjega dela je izhod na balkon. Prostori v stanovanju so obnovljeni in opremljeni.

Vljudno vabljeni na ogled!

900€

oddaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
D

Dodatno

Zemljevid

Agent

Polona Božič Bižal

polona@rocco-nepremicnine.si
040 / 840-554

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (55)