Prodaja · Stanovanje

SODOBNO IN FUNKCIONALNO ZASNOVANO STANOVANJE NA IZJEMNI LOKACIJI Medvedova cesta, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

V Spodnji Šiški prodamo svetlo in lepo opremljeno 4 sobno stanovanje, ki se nahaja v 3.nadstropju leta 1938 zgrajene stavbe. Na stavbi je bila leta 2006 obnovljena fasada. Stanovanju pripada prostorna klet. Parkiranje je omogočeno v bližini objekta z mestno dovolilnico. Možen je tudi nakup parkirnega prostora v sosednji stavbi.

Lokacija stanovanja je odlična, v neposredni bližini se nahaja center mesta, veliko zelenih površin ter možnosti za rekreacijo nudita Rožnik in park Tivoli. V okolici objekta se nahaja vsa potrebna infrastruktura (postajališče LPP, trgovina, šola, pošta, vrtec, …).

Stanovanje se ponaša s prijetnim in funkcionalnim tlorisom, ki vključuje: predsobo, utility, kopalnico s tušem, spalnico, ki nudi veliko dnevne svetlobe, prostorno otroško sobo, kabinet, moderno opremljeno dnevno sobo ter ločeno kuhinjo in jedilnico z izhodom na balkon. Balkon nudi pogled na notranje dvorišče.

Stanovanje je bilo leta 2007 popolnoma prenovljeno in moderno opremljeno.

Ogrevanje na plin, vgrajena pa je tudi klimatska naprava.

Stanovanje bo odlična izbira za vse, ki iščete moderen, prostoren dom, kjer so bili uporabljeni kakovostni materiali in oprema. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrstruktura in veliko zelenih površin. Vljudno vabljeni na ogled!

279.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
D

Dodatno

Zemljevid

Agent

Blaž Bižal

blaz@rocco-nepremicnine.si
040 868 368

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (253)