oddaja · Pisarna

Reprezentativne pisarne na odlični lokaciji

Opis

Na odlični lokaciji v Šiški se v bližini AC ringa nahaja reprezentativen objekt Modra Hiša. V 2. nadstropju stavbe je na voljo funkcionalen 109 m2 velik prostor, ki se ga poželji lahko razdeli na več manjših pisarn oziroma lahko funkcionira v delih kot open space in deloma kot ločene pisarne.

Zgradba, ki obsega  urejeno pritličje z sprejemno avlo in recepcijo, tri nadstropja, mansardo in tri kletne etaže se nahaja v neposredni bližini AC ringa, ter vse infrastrukture in ima dobro povezavo do središča mesta. Recepcija zagotavlja 24-urno varovanje in dostop, v objektu pa so seveda tudi restavracija, lounge bar, banka, pred objektom pa je zagotovljenih dovolj parkirnih mest za obiskovalce.

Sistem steklenih suhomontažnih notranjih sten omogoča hitro prilagoditev oziroma reorganizacijo prostorov in razvod inštalacij po uporabnikovih zahtevah, ter izredno osvetljenost prostorov. Odprt tloris omogoča tudi izvedbo ‘open space’ koncepta razmestitve delovnih mest, kjer je potrebno za isto število zaposlenih do 30 % manj prostora.

Vsi prostori so izvedeni na dvojnih dvignjenih podih pod katerimi se dovaja svež zrak, kakor tudi vse kabelske napeljave do talnih priključnih mest. Razvod kabelskih napeljav je možen do katerekoli točke v prostoru, kar omogoča velike izkoristke ožičenja in enostavne spremembe pozicij priklopa delovnih mest v primeru reorganizacije ali širitve uporabnikov.

Fasada Modre Hiše je po celotni površini zastekljena s Stopsol stekli renomiranega nemškega proizvajalca FLACHGLAS Wernberg, vpetimi v Shuco nosilno pod-konstrukcijo. Zasteklitev zagotavlja izredno osvetljenost pisarniških prostorov z naravno svetlobo in zelo prijetne delovne pogoje.

V stavbi so banka, restavracija, gostinski lokal, torej vse potrebno za učinkovit delavnik.

Povprečni obratovalni stroški znašajo cca.3 EUR/m2 in vključujejo tudi klimatizacijo in ogrevanje. Edini dodatni strošek so torej poraba elektrike za osvetlitev prostora, računalnike in druge naprave, čiščenje poslovnega prostora, internet in druge morebitne dodatne storitve po želji najemnika.

1.363€

oddaja · Pisarna Poslovni prostor
Energetska izkaznica:
razred D

Dodatno

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (256)