Prodaja · Stanovanje

PRIJETNA GARSONJERA, KI NUDI IZJEMEN RAZGLED TER ODLIČNO LOKACIJO

Opis

Na prijetni lokaciji za Bežigradom prodamo lepo, svetlo garsonjero, ki se nahaja v 7. nadstropju urejene stavbe z dvigalom. Garsonjeri pripada shramba. Parkiranje je omogočeno na javnih parkiriščih v okolici.

Garsonjera se ponaša z odličnimi prometnimi povezavami, v bližini se nahaja postajališče LPP,  obvoznica ter železniško postajališče. Tudi ostala infrasruktura se nahaja zgolj streljaj stran (trgovine, šola, vrtec, knjižnica, lokali, …).  V okolici objekta je ogromno sprehajalnih poti ter teniško igrišče, idealno za vse ljubitelje športa.

Garsonjera je izjemno funkcionalna in obsega: predsobo z veliko omaro, kopalnico s tušem ter osrednji spalno-bivalni del s kuhinjsko nišo. Kuhinja je odlično izkoriščena, zraven se nahaja prostor za jedilno mizo in stole, spalno – bivalni del  je opremljen z veliko omaro in sedežno garnituro,  ki se lahko preuredi v ležišče. Garsonjera nudi lep odprt razgled na okoliške hribe.

Garsonjera nudi odlične prometne povezave ter bližino zelenih površin za vse športne navdušence. Vljudno vabljeni na ogled!

105.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
D

Dodatno

Zemljevid

Agent

Polona Božič Bižal

polona@rocco-nepremicnine.si
040 / 840-554

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (32)