Prodaja · Pisarna

FUNKCIONALNE PISARNE NA ODLIČNI LOKACIJI V KULTNI IN UREJENI STAVBI

Opis

V centru Ljubljane prodamo izjemen poslovni prostor, ki se nahaja v kultni stavbi S2 z dvigalom.
V 14. nadstropju stavbe je na voljo funkcionalen 143,20 m2 velik poslovni prostor, ki se ga poželji lahko razdeli na več manjših pisarn oziroma lahko funkcionira v delih kot open space in deloma kot ločene pisarne.

Stavba S2, v kateri se nahaja poslovni prostor, je ena izmed vrhuncev povojne arhitekture, konca sedemdesetih let arhitekta Miheliča. Zlahka jo lahko postavimo ob bok drugim velikim stavbam tega časa, kreatorjev Ravnikarja, Kobeta, Mihevca in Arnavtoviča.

Razgled na Ljubljano in Kamniške alpe je famozen, kar je pripisati višini nadstropja tega poslovnega prostora.

Recepcija zagotavlja 24-urno varovanje in dostop.

V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura, ki zajema mnogo restavracij, lounge barov, trgovin, banko kakor tudi železniško ter avtobusno postajo.

Poslovni prostor obsega dva ločena posamezna dela stavbe, enega ob drugemu. Tloris združuje velik open space, sejno sobo in večnamenski prostor z sanitarijami in sicer s sledečo razporeditvijo:

-večji prostor skupno obsega 117,10 m2 in obsega izjemno funkcionalen in prostoren open space s čudovitim razgledom in manjšo pisarno, ki trenutno služi sejni sobi

-manjši prostor obsega 26,10 m2 in obsega večnamenski prostor s kuhinjo in sanitarije

Obstaja možnost najema parkirnega mesta v sosednji zgradbi.

Poslovni prostor je idealen za nekoga, ki si želi reprezentativne in funkcionalne pisarne v moderni stavbi. Zaradi tlorisa, ki nudi open space ali razdelitev v več manjših pisarn je prostor primeren tako za marketingško agencijo, arhitekturni biro, odvetniško pisarno in druga podjetja ter predstavništva mednarodnih organizacij. Lokacija je zelo frekventna in ima svoje prednosti zaradi stavb, klientele in poslovnih prostorov v bližnji okolici. Gre za enega najbolj urejenih in zaželjenih delov v centru Ljubljane. 

 

280.000€

Prodaja · Pisarna Poslovni prostor

Dodatno

Zemljevid

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.