Prodaja · Stanovanje

MODERNO 2,5 SOBNO STANOVANJE Z BALKONOM, KI NUDI IZJEMEN RAZGLED NA ŠMARNO GORO Tacenska cesta, Ljubljana, Slovenija

Opis

V soseski Tacenski dvori prodamo moderno in polno opremljeno 2,5 sobno stanovanje. Stanovanju pripadata dva parkirna prostora v varovani garaži in prostorna shramba v kleti objekta.

Lokacija je izjemna in ponuja veliko možnosti za sprehode v naravi, saj se v bližini nahaja Šmarna gora in reka Sava. Soseska v kateri se stanovanje nahaja je mirna, primerna za mlade družine in ljudi, ki jim veliko pomeni bližina zelenih površin ter zasebnost.

V bližini stanovanja se nahaja vsa potrebna infrastruktura (pošta, banka, trgovina, lekarna, šola in vrtec). Zelo dobre so tudi prometne povezave do centra mesta ter obvoznice. Zgolj streljaj stran se nahaja tudi postajališče LPP.

Stanovanje se razteza na 66 m2 neto površine in obsega: predsobo, bivalni prostor z jedilnim delom in kuhinjo, ki vključuje novejše gospodinjske aparate in ima veliko prostora za shranjevanje, spalnico, kopalnico s kadjo in dodatni prostor, ki se lahko uporabi kot utility ali garderobna soba. Iz spalnice in bivalnega dela je dostop do prijetnega balkona, ki nudi izjemen razgled na Šmarno goro.

Celotno stanovanje izžareva domačnost in omogoča prijetno bivanje.

To mirno, svetlo in moderno stanovanje bo prava izbira za vse, ki si želite živeti v bližini narave ter sprehajalnih poti, vendar se kljub temu ne želite odreči dobrim prometnim povezavam in bližini urbanega središča.

193.000€

Prodaja · Stanovanje (PRODANO)
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

info@rocco-nepremicnine.si
051 611 558

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.