Prodaja · Hiša

MODERNA IN DINAMIČNA HIŠA, KI IMA EDINSTVEN ZNAČAJ IN SE PONAŠA S KRASNIM RAZGLEDOM Vrtna ulica, 1291 Škofljica, Slovenija

Opis

V naselju Pijava Gorica prodamo samostojno hišo, ki je resnično nekaj posebnega. Prostori so moderni, živahni  in dinamični. Hiši pripada 376 m2 zemljišča, ki bo odlična izbira za preživljanje prostega časa z družino in prijatelji.  Poleg hiše se nahajata tudi dve garaži.

Lokacija hiše je odlična, v bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, ravno tako so dobre tudi prometne povezave.  Do centra Ljubljane vas loči zgolj 14 km. V okolici je veliko zelenih površin, soseska je urejena,  mirna in varna.

Hišo odlikuje premišljen in prijetno razgiban tloris: kletni prostori obsegajo prostorno shrambo, utility, dodatno sobo ter kurlinico. V pritličju nas pričaka predsoba, dnevna toaleta, velik dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico ter z izhodom na balkon ter pokrito teraso, ki omogoča izjemen odprt razgled. Kuhinja nudi vrhunske aparate, tekstura omaric poudari visokokakovosten in eleganten izgled. Toplino in domačnost moderno opremljene dnevne sobe pa poudarja kamin, ki bo odlična izbira v hladnih dneh. Stopnice nas iz pritličja popeljejo v mansardo, kjer se nahaja spalni del: spalnica s pripadajočo garderobno sobo, otroška soba in luksuzna kopalnica.

V hiši so bili uporabljeni kakovostni materiali, skozi celotno hišo se vije krasen kontrast med tradicionalno opremo in sodobnimi elementi.

Če iščete hišo, ki se nahaja na mirnem, zelenem obrobju prestolnice, vendar kljub temu  ne želite izgubiti stika z urbanim mestom, je to vsekakor  ponudba za vas.  Vljudno vabljeni na ogled!

280.000€

Prodaja · Hiša
Energetska izkaznica:
D

Dodatno

Zemljevid

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

info@rocco-nepremicnine.si
051 611 558

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (32)