Prodaja · Stanovanje

Lično stanovanje s pogledom na Rožnik, enim parkirnim mestom in dvemi balkoni na odlični lokaciji Vrtača, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

Na odlični lokaciji v centru Ljubljane prodamo lepo zasnovano, prostorno 3-sobno stanovanje. Objekt, v katerem se nahaja stanovanje, je bil zgrajen po načrtih Plečnikovega ateljeja.

Lokacija je razpeta med Tivoli parkom in samim strogim središčem mesta, vse je na dosegu roke: osnovne šole, vrtci, gimnazije, Filozofska fakulteta, avtobusno postajališče, trgovine, banke, …

Stanovanje ima funkcionalen, odprt tloris:
Ko stopimo skozi vhodna vrata se nam odpre pogled na zelo prostoren dnevno bivalni prostor s kuhinjo in shrambo, ki gleda na vzhod in je cel dan preplavljen s svetlobo. K prostornosti veliko prispevajo tudi visoki stropovi v višini 2,65m.
Iz dnevno bivalnega prostora imamo dostop do kvalitetno opremljene kopalnice s tušom in kopalno kadjo ter do dveh spalnic, od katerih imata obe dostop do balkona. Balkon master spalnice je dovolj velik za postavitev manjše sedežne garniture in nudi razgled na park Tivoli in Rožnik.

Zaradi skeletne zgradbe obstaja možnost preureditve prostorov.

Stanovanju pripadata parkirno mesto za zapornico in 10m2 velika klet.

Objekt, ki se ponaša z izredno prostornostjo in svetlobo, bo navdušil vse, ki uživajo v sprehodih in športnih aktivnostih v parku Tivoli, in obenem iščejo neposredno bližino strogega centra mesta. 

430.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Matic Sonnenwald

matic@rocco-nepremicnine.si
040 616 114

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.