Prodaja · Stanovanje

Moderno, svetlo stanovanje z velikim atrijem

Opis

Na Viču prodamo moderno zasnovano 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v urejeni in mirni okolici. Sodoben objekt je bil zgrajen leta 2007, poudarek je na kakovostnih materialih, odlični razporeditvi prostorov ter zasebnosti. Stanovanju pripadata parkirno mesto v varovani garaži ter shramba.

Objekt se ponaša z odlično lokacijo blizu urbanega središča. Nahaja se v bližini Rožnika, kar navduši vse ljubitelje rekreacije in sprehodov ter seveda športnike.

Lokacija je odlična zaradi neposredne bližine šole, vrtca in nakupovalnega središča, ki so dovolj blizu, da se tja odpravite peš.

Moderno zasnovano stanovanje nudi udobje na 72 m2.

Celoten dnevno-bivalni del je vključno z jedilnim kotom, kuhinjo in dnevno sobo pretežno zastekljen, zato se odpirajo pogledi na zazeleneli, 150 m2 veliki atrij. Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti.

Spalni del stanovanja skriva izjemno veliko prostora in nudi udobje v dveh spalnicah. Udobje najdete v prostorni glavni spalnici, kateri pripada lastnagarderobna soba. Poleg dodatne spalnice in osrednjega prostora se v stanovanju nahaja tudi prostorna kopalnica s kopalno kadjo, dnevno toaleto in umivalnikom.

Iz dnevno bivalnega prostora imamo dostop na velik negovan atrij, obdan s cipresami. Atrij je tudi sicer dovolj velik, da boste poleg romantičnih trenutkov v dvoje na njem, lahko kakovostno preživljali tudi prosti čas z družino in prijatelji.

Lepo 3-sobno stanovanje bo navdušilo vse, ki želijo bivati blizu centra, si želijo kljub temu imeti blizu naravo in več možnosti za rekreacijo, predvsem pa si želijo prostornega stanovanja po ugodni ceni.

315.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
razred D

Dodatno

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

info@rocco-nepremicnine.si
051 611 558

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (256)