Prodaja · Stanovanje

Stilsko dovršeno stanovanje v mirni soseski

Opis

V urejeni soseski za Bežigradom prodamo prestižno 2 sobno stanovanje, ki bo prepričalo tudi najzahtevnejše stranke.

Lokacija objekta stanovalcem omogoča, da svoje vsakodnevne opravke opravijo hitro, saj je vse na dosegu roke. Kljub bližini urbanega središča je soseska izjemno mirna in zasebna. V neposredni bližini se nahajajo OŠ Bežigrad, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, avtobusno postajališče, …

Luksuzno stanovanje odlikuje premišljen in prijetno razgiban tloris: hodnik nas popelje v zelo prostoren, svetel dnevno bivalni prostor s kuhinjo ter jedilnim delom. Iz dnevno bivalnega prostora imamo dostop na balkon iz katerega imamo razgled na okoliške zelene površine. Če nadaljujemo naprej po hodniku pridemo do svetle, zračne splanice in do moderne kopalnice s tušom, za katero so bili uporabljeni zgolj najboljši materiali.

Stanovanje ima veliko steklenih površin, ki prinašajo v prostore veliko svetlobe in s tem naredijo bivanje v stanovanju še prijetnejše. 

To bo vsekakor idealna ponudba za vse, ki si želite stilsko dovršenega stanovanja, kjer so bili uporabljeni najkakovostnejši materiali in oprema.Stanovanje prinaša veliko miru in intime na odlični lokaciji ter ponuja visoko kvaliteto življenja. Vljudno vabljeni na ogled! 

175.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (5)