oddaja · Stanovanje

Polno opremljeno stanovanje na eni lepših lokacij Ljubljane

Opis

V sodobnem stanovanjskem naselju na Mesarski cesti se nahaja urejeno polno opremljeno 3-sobno stanovanje s prijetnim balkonom, ter dvemi parkirnimi mesti v kleti.

Lokacija je razpeta med zelenimi površinami na bližnjem Golovcu, ter med strogim središčem Ljubljane. Le 10 minutni sprehod je potreben in že smo v čudoviti naravi, v starem mestnem jedru, na tržnici ali na Grajskem griču. V okolici objekta so na zelenih površinah urejena tudi otroška igrišča.

Poleg bližine vse infrastrukture, obvoznice, obrežja Ljubljanice in mestnega središča, je lokacija posebej primerna za vse prostočasne aktivnosti, ter za ljubitelje športa, narave in rekreacije. V neposredni bližini so urejene površine za sprehode, tek in kolesarjenje. Vse omenjeno nudijo bližnja trim steza na Golovcu, zelene površine na Ljubljanskem gradu, športni park Kodeljevo, ter Botanični vrt.

73,70 m2 veliko stanovanje ima uporaben tloris in obsega spalnico, otroško sobo, kopalnico in prostoren dnevno bivalni prostor s kuhinjo poleg katere se nahaja tudi shramba. Iz kuhinje imamo dostop do lože oz. balkona.

Stanovanje se oddaja polno opremljeno. Za postelje so bile kupljene nove vzmetnice.

Stanovanje bo prepričalo vse, ki si želijo mirne lokacije v bližini urbanega središča in rekreacijskih površin. Vljudno vabljeni na ogled!

1.000€

oddaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.