Prodaja · Stanovanje

Staromeščansko stanovanje na mirni lokaciji

Opis

V mirni in urejeni soseski v Trnovem prodamo lepo vzdrževano, staromeščansko stanovanje zgrajeno leta 1907. Stanovanje, ki se nahaja v visokem pritličju ima karizmo, je posebno, domače in ob enem prefinjeno.

Ko iz impozantnega stopnišča stopimo v lepo organizirano, 83,60 m2 veliko stanovanje nas pričaka prostoren hodnik, ki na levi strani vodi v dnevno sobo in spalnico, desno v kopalnico, ločen WC in kuhinjo, povezano z verando, in se konča v otroški sobi iz katere imamo tudi dostop do master spalnice. Vsi prostori so izjemno prostorni, saj imajo visoke stropove in velika okna.
Posebne omembe vredni sta stari, keramični peči v dnevni sobi, ki še dodatno prispevata k občutku domačnosti in grejeta ob mrzlih zimskih dnevih ter izredno lepo položen in vzdrževan parket.

Stanovanju pripada tudi polovični del urejenega vrta, na katerega imamo dostop iz verande.

Stanovanju pripadata tudi parkirno mesto v garaži in 13,40 m2 velika klet.

V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura: avtobusno postajališče, šola, vrtec, lekarna, ….

Stanovanje je najprimernejša izbira za vse, ki si želijo bivati na izjemni lokaciji razpeti med mestnim središčem in mirno okolico prestolnice. Stanovanje je prijetno opremljeno in tudi lepo vzdrževano, ter bo očaralo tudi z lepo pokrito verando.

 

307.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Agent

Matic Sonnenwald

matic@rocco-nepremicnine.si
040 616 114

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (256)