Prodaja · Novogradnja

Stanovanje v kvalitetni novogradnji na elitni lokaciji Jamova cesta, 1000 Ljubljana, Slovenia

Opis

Sodoben in arhitekturno dovršen objekt s šestimi enotami stoji na izjemni lokaciji, razpeti med centrom mesta in zeleno okolico trnovskega predmestja. Samo streljaj stran so športni park, park Artura Toscaninija, bazen Kolezija, več šol, vrtcev in fakultet.

Prestižen objekt bo sodobno zasnovan, pri gradnji bodo uporabljeni vrhunski materiali, zaradi nizkoenergijske gradnje pa se bo objekt ponašal z minimalnimi stroški vzdrževanja.
Okolica objekta bo z zelenjem in ograjo omogočala odlično zaščito pred nezaželenimi pogledi. Večstanovanjski objekt bo zagotavljal veliko miru, zasebnosti in varnosti, vse to zgolj streljaj stran od mestnega vrveža.

V skupno garažo, kjer bo 12 parkirnih mest ter 6 prostornih shramb, vas bo popeljalo avtodvigalo. Stanovanja bodo s kletno etažo povezana z osebnim dvigalom ter stopniščem.

Atrijsko stanovanje s teraso odlikuje inovativen in razgiban tloris. Vhodna veža ponuja dostop do utilityja ter dnevne toalete. Hodnik nas nato vodi do osrednjega bivalnega prostora (dnevna soba, kuhinja in jedilni del), ki je izjemno skladen ter daje stanovanju občutek zračnosti. Iz osrednjega dela je izhod na intimno teraso ter atrij, ki bosta odlična za obedovanje ter sproščanje. Zasebni prostori so jasno opredeljeni ter ločeni od bivalnega prostora. Spalnica je prostorna in ima lastno kopalnico. Dve dodatni sobi boste lahko uporabili in prilagodili svojim željam. Iz hodnika je dostop do še ene kopalnice. Panoramska okna uokvirjajo lep pogled na zunanji prostor ter prinašajo v prostore naravno svetlobo.

Zunanji videz objekta ima pridih razkošja ter minimalizma, zasnova stanovanj pa bo osredotočena predvsem na udobje, toplino ter kakovostno bivanje.

Lega: 4-sobno pritlično atrijsko stanovanje
Kvadratura stanovanja (skupaj s shrambo in teraso): 127,21 m²

Neto stanovanjska površina: 110,87 m²
Atrij: 135,53 m² (od tega terasa 8,08 m²)
Shramba št. 11 (posamezni del stavbe št. 9): 8,28 m²
Oznaki parkirnih mest: 7 in 8 (posamezna dela stavbe št. 19 in 20) vsak v velikosti 13,00 m²
Cena (vključuje shrambo, 2 parkirni mesti v garaži in DDV): 620.000 EUR

620.000€

Prodaja · Novogradnja

Dodatno

Zemljevid

Matic Sonnenwald

matic@rocco-nepremicnine.si
040 616 114

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (5)