O agenciji

VEMO, KAJ PRODAJAMO

Dobro poznavanje trga in nepremičnin, realne ocene njihovih vrednosti, osebni pristop do strank in varnost pri nakupu je le nekaj kvalitet Rocco nepremičnin. Leta 2014 jih je ustanovil Rok Oberč, nepremičninski agent z deset letnimi izkušnjami na tem področju. Cilj? Biti vodilna agencija v segmentu butičnih, po meri narejenih storitev.

Butična agencija

Vedno smo nasmejani. Zakaj? Ker vemo kaj prodajamo in ker poznamo naše stranke.

Ukvarjamo se s prodajo, nakupi in najemi nepremičnin na področju Slovenije, s poudarkom na Ljubljani in njeni okolici. V naši ponudbi je vedno le omejeno število nepremičnin. Masovna prodaja nas namreč ne zanima, saj ne omogoča kvalitetnega dela. Vsako nepremičnino poznamo zelo dobro in zastopamo le tisto, za katero stojimo 100-odstotno. Najprej mora biti nepremičnina všeč nam, šele nato jo lahko priporočimo nekomu drugemu. Prepričati nas mora s svojo kvaliteto in potencialom ter urejenimi dokumenti. Vsako nepremičnino pred prodajo preverita Rok Oberč in odvetnik.

Prav tako oba preverita vse pogodbe, prodajna pogodba pa je zaradi varnosti narejena v obliki notarskega zapisa, ki je strošek agencije.

Osebni pristop

Smo agencija, v kateri imate sogovornika. Naših strank ne zavajamo ter zagotavljamo varnost pri prodaji in nakupu. Za nas stranke niso le številke ali mimobežni znanci, na katere bi pozabili po prvem ogledu. Nanje ne pozabimo niti po opravljenem poslu, saj jim lahko pomagamo pri arhitekturni osvežitvi in prenovi, zahvaljujoč sodelovanju z arhitekturnima birojema Enota in Superform in Bazar, ter preizkušenimi izvajalci, ki zagotavljajo kvaliteto po realnih cenah.

Naš uspeh so dobri odnosi s strankami. Potrudimo se, da vsako stranko dobro spoznamo. Ne zanima nas le njen proračun, pač pa tudi kako razmišlja, kako živi, kaj ji je všeč, kakšne so njene želje in potrebe. Tistim, ki svoje nepremičnine prodajajo ali dajejo v najem, svetujemo, kako lahko z raznimi posegi, ki so lahko tudi minimalistični, dosežejo višjo vrednost nepremičnine. Ne zavajamo jih z lažnimi obljubami in ocenami vrednosti nepremičnine. Stremimo k temu, da so cene nepremičnin realne in odraz dejanskega stanja.

Nepremičnine, pisane na kožo kupca

Naša baza strank je velika. Med njimi je tudi vedno več tujcev. Ko se na trgu pojavi primerna nepremičnina, stranke o tem obvestimo in jih povabimo na ogled.

Za naše stranke si vedno vzamemo čas, zato nimamo uradnega delovnega časa. Svojega prilagajamo strankinemu. Stranke nas lahko pokličejo kadarkoli, oglede nepremičnin pa v okviru zmožnosti organiziramo tudi v pozno popoldanskem času, zvečer, čez vikend in ob praznikih.

Trudimo se, da nepremičnine predstavimo celovito in podrobno. Vsi oglasi so opremljeni s kvalitetnimi teksti in navedbo detajlov ter fotografijami, ki jih lahko posname profesionalni fotograf. Strankam svetujemo tudi glede ureditve nepremičnin za trg in glede višine prodajne cene ali cene najema.

Pokličite nas. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravega kupca za vašo nepremičnino oziroma nepremičnino, primerno vašemu življenjskemu stilu.

Pokličite nas. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravega kupca oziroma nepremičnino, pisano na vaš življenjski stil.

 

Partnerji

Pred nakupom nepremičnine našim strankam omogočamo brezplačen posvet s priznanimi arhitekturnimi biroji, ki jim bodo svetovali glede prenove in ocenili njeno vrednost. Po nakupu pomagajo pri arhitekturni osvežitvi nepremičnine in njeni prenovi.

Agencija Rocco nepremičnine sodeluje z mednarodno priznanimi in večkrat nagrajenimi arhitekturnimi biroji, o katerih poročajo tako domače kot tuje poljubne in strokovne publikacije in ki s svojimi projekti, s katerimi pomembno vplivajo na podobo tako javnega kot zasebnega prostora in objektov ter na notranjo opremo in posamezne kose pohištva, sooblikujejo sodobno bivanjsko kulturo v najširšem smislu.

Nakup nepremičnine je prvi korak v izboljšavi vašega bivanja. Dovolite si, da vam najboljši v svojem poslu pomagajo pri prenovi, obnovi ali osvežitvi po vaših željah, sanjah in potrebah, da se boste resnično počutili – kot da ste doma. Prepustite se strokovnjakom iz birojev Enota, Bazaarhitektura in Superform, in vaša nova nepremičnina bo postala vaš Dom.

Preverite naše PARTNERJE

Pisarna

Obiščite nas v naših prostorih v Ljubljani na Slovenski cesti 8

Rocco-nepremicnine_1

Rocco-nepremicnine_2

Rocco-nepremicnine_3

ekipa-rocco-nepremicnine

skupna-1

skupna-2

skupna-3

EKIPA


 

Rok Oberč 
direktor

Rok Oberč okt_2015_mala

S posredovanjem nepremičnin se ukvarjam že od leta 2005. Od takrat je delo postalo moj način življenja, saj imam rad stik z ljudmi in dinamično delo. Posredujem samo pri nepremičninah, v katere sam verjamem.

Nepremičnine so različne, njihovi lastniki posebni, stranke pa zahtevne – kljub temu sem prepričan, da vedno obstaja skupna pot do prave in zadovoljive rešitve. Izzivov se ne ustrašim. Največji izziv mi predstavlja najti ustrezno domovanje stranki, ki le-tega išče že leta, ali pa prodati najdražjo in najbolj posebno nepremičnino. A pri tem sem izbirčen. Izbiram le take nepremičnine, v katere verjamem. Slabih nepremičnin z neurejenimi papirji ne bi mogel prodajati. Prav tako verjamem v oseben stik in dobre osebne odnose. Da lahko stranko dobro zastopam, jo moram osebno spoznati, ugotoviti njen življenjski stil, njene želje in posebnosti. Na voljo sem ji vedno. Nimam uradnega urnika, zato je moj vsakdan poseben in drugačen.

Rad imam svoje delo, z nepremičninami se ukvarjam že deset let. Študij ekonomije in gradbeništva ter izkušnje iz prodaje v gradbeništvu sta odlična podlaga za ta posel, ki me veseli in izpopolnjuje ter mi daje veliko energije, ki jo sicer dobim tudi v športu, obisku morja in gora.

Užitek najdem v lepih in estetskih rečeh, ki jih je tako v nepremičninah kot v odnosu z različnimi ljudmi veliko. Zato sem vedno nasmejan in pozitiven.

Številka licence: 0212902098
Tel: 051 611 558
E-mail: rok@rocco-nepremicnine.si


Anže Lenče
marketing

p-4 copy copy

Iskanje novih prodornih načinov prodaje in oglaševanja je neločljivo povezano z mojim vsakodnevnim utripom. V stvareh, ki marsikomu ne vzbudijo zanimanja jaz vidim poslovno priložnost. Vsak ima svojo unikatno in po svoje izjemno zgodbo, tudi podjetja. To zgodbo želim povedati na izviren in zanimiv način saj le tako ljudje v stiku s storitvami in izdelki začutijo, da delamo za njih. Vedno novi izzivi so me spremljali na področjih prodaje in marketinga, tako v Sloveniji kot tujini. Študij ekonomije sem nadgradil tudi v kampusu ameriške fakultete, kjer sem opravil magisterij poslovnega komuniciranja.

Tudi pri delu z nepremičninami želim zgodbo povedati malenkost drugače, predvsem pa želim, da jo slišijo tisti, ki jih bo pritegnila in jim dala pravi zalet. Le ljudje polni energije in vedno pripravljeni na nove inovacije so razlog, da Rocco nepremičnine na vrsti področij postavlja nove standarde. Prav zato mi izziva ne predstavlja kakršnokoli delo na področju nepremičnin, temveč delo v pisarni na Mestnem trgu. V Rocco nepremičnine skrbim za projekte in marketing, ker me tudi pristen stik, ki ga nudi osebna prodaja, pa sem vam na voljo tudi na terenu.

V prostem času navdih najdem v naravi, na potovanjih in pri igranju košarke, vzamem pa si tudi čas za športne aktivnosti, kjer premikam lastne meje.

Številka licence: 0248502453
Tel: 031 821 819
E-mail: anze@rocco-nepremicnine.si


Blaž Bižal
nepremičninski posrednik

blaz_bizal_rocco

Izkušnje sem si že od mladosti pridobival z delom v družinskem podjetju, v katerem sem se naučil delovnih navad in poštenosti. Moja predanost in delavnost sta se mi obrestovali z vodenjem poslovne enote ene od priznanih mednarodnih blagovnih znamk oblačil.

Že od nekdaj cenim dobre in lepe stvari ter si želim dela v dinamičnem, ambicioznem mladem okolju. Zato sem se po končanem študiju gozdarstva odločil, da svoje znanje in delovne izkušnje preizkusim pri nepremičninski agenciji Rocco.

Številka licence: 0248902457
Tel: 040 868 368
E-mail: blaz@rocco-nepremicnine.si


Polona Božič Bižal
nepremičninska posrednica

polona_rocco

Sem vestna, natančna in organizirana magistrica poslovnih ved, ki se je ves čas študija izpopolnjevala z delom v družinskem podjetju. Tako sem pridobila veliko izkušenj s področja vodenja, pisarniškega poslovanja, marketinga in dela s strankami. Odlično delujem v kolektivu, ki je usmerjen k nenehnemu razvoju, strokovnosti in vrhunskosti. V delu na nepremičninskem področju najdem zadovoljstvo in izpolnitev osebnih ciljev, ki jih želim dodatno nadgraditi z doktorskim študijem prava in managementa nepremičnin.

Številka Licence: 0257202540
Tel: 040 840 554
E-mail: polona@rocco-nepremicnine.si


Ante Madjar
nepremičninski posrednik

Ante_madjar_rocco_nepremicnine

Od nekdaj sledim trendom in priložnostim v slovenskem gospodarskem prostoru. Kompetence, zanesljivost in sposobnost za vodenje so bila dobra popotnica za uspešno delo na vodilih položajih tako manjših podjetij, kot večjih družb, kjer smo s timskim delom in zagnanostjo vedno sledili ciljem in nizali vrsto vidnih dosežkov. Moje delo je bilo povezano tudi z dobrim poznavanjem nepremičninskega trga, zato si bom tudi v agenciji Rocco prizadeval strankam kvalitetno svetovati in jim bom v pomoč pri sprejemanju pravih odločitev za prijetno bivanje in dobro investicijo.

Številka Licence: 0254802516
Tel: 040 545 400
E-mail: ante@rocco-nepremicnine.si


Matic Sonnenwald
Fotograf in svetovalec

matic_rocco

Moja dosedanja karjera temelji na kreativnosti in na inovativnih pristopih dela. Sem namreč magister umetnosti s Prešernovo nagrado za študentske projekte, akademski slikar, industrijski oblikovalec in fotograf. Že 15 let se ukvarjam s preprodajo umetnin, starin in filaterije, ter aktivno svetujem in sodelujem pri scenografijah, opremljanju stanovanj in poslovnih prostorov. K sodelovanju z Rocco nepremičnine me je pripeljalo fotografiranje interjerja. Po enoletnem uspešnem sodelovanju se je izkazalo, da se pojavljajo potrebe po svetovanju glede adaptacij in predstavitve nepremičnin. Ker imam veliko izkušenj s trgovanjem in imam vpogled v širok spekter možnosti oplemenitenja tako nepremičnin, kot tudi metod posredovanja, sem sklenil da pridobim licenco za nepremičninskega posrednika in pomagam ekipi Rocco nepremičnine s svojim drugačnim naborom znanja. Menim, da nas, Rocco nepremičnine, prav pestrost in širša ponudba storitev, zanimivejše in prodornejše metode posredovanja, kvalitativno loči od ostalih agencij.

Številka Licence: 0265602627
Tel: 040 616 114
E-mail: matic@rocco-nepremicnine.si