Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Zemljišče Murska Sobota Ogledov nepremičnine: 1169

Zemljišče z izvirnim projektom za ureditev vrhunskega kampa

prodamo      300.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

  • Cudovita zunanja ureditev
  • Lep razgled
  • Mirna lokacija
  • Priloznost za investicijo
  • Priloznost za turisticno dejavnost
  • Vinorodni okolis

Nepremičnina

  • Tip Zemljišče
  • Energetski razred: A1 (0 - 10kWh/m2a)
  • Zemljišče: 24200 m2

Opis

Na izjemni lokaciji v Prekmurju se nahaja zemljišče z izjemnim potencialom. Zemljišče z izdelanim projektom za edinstven kamp, ki bo drugačen, zanimiv in izviren, se razteza na skoraj 2,5 hektarja. Zemljišča obsegajo 4.000 m2 stavbnih zemljišč, več kot 1000 m2 gozda, ter 19.000 m2 kmetijskih zemljišč.

Kamp je namenjen različmnim obiskovalcem saj se bo v njem našlo za vsakogar nekaj drugačnega. Zazidlivi del zemljišča bo zaznamovan z raznovrstnimi grajenimi strukturami, ki bodo združevale tako raznovrstna prenočišča kot skupne prostore.

Skupni prostori zajemajo jedilnico, prostor za druženje, prostor za piknik, manjši bar, ter servisni del z recepcijo in sanitarijami. Prav tako je urejen prostor za druženje v središču vinograda, na obrobju kampa pa se nahajajo tudi športno-rekreacijske površine, ter bazen. V celotnem kampu je urejena krajinska ureditev s potmi, osvetlitvijo in zasaditvijo, ki se podajo celostni zasnovi projekta, ki temelji na ureditvi, ki se zlije z okoljem, vendar odstopa od vsakdanjega in je drugačno. Prav posebno noto bodo zagotovo prispevali tudi skupni prostori za druženje ob vodi, ter ob ognju.

Pri arhitekturi se ohranja vključevanje značilnih naravnih materialov kot so les, slama, blato in glina, z njimi pa se naredi nekaj več in vnaša izvirnost materialov in oblik.

Raznovrstne tipologije nastanitvenih prostorov v kampu ustvarjajo raznolikost in pestrost. Prenočišče bodo tako gosti našli v zemljankah, glamping šotorih s teraso, premičnih hišicah, drevesnih hiškah, iglu šotorih in šotorih v zraku. Prav vsaka od teh enot bo nudila, drugačno, svojevrstno izkušnjo. Del prostora bo urejen tudi v prostor za avtodome in prostore za kampiranje. Prostori tako nudijo velik razpon od vrhunskega udobja v zemljankah in premičnih hišicah, pa vse do minimalizma in največjega prostnega stika z naravo v drevesnem šotoru-kokonu.

Lokacija v bližini Murske Sobote, Moravskih toplic, golf centra, vinskih kleti, pustolovskega in doživljajskega parka, ter neizmernih lepot narave nudi vrhunsko priložnost za turistično dejavnost. Prekmurje navdušuje z bogato kulturno dediščino, ter z neizmernimi lepotami narave, ki bodo prepričale vse generacije in navdušene športnike.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika