Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Zemljišče Ljubljana - okolica Ogledov nepremičnine: 688

Zazidljivo zemljišče na odlični lokaciji v Škofljici

prodamo      393.330 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

  • -priložnost za investicijo
  • -frekventna lokacija
  • -možnost izgradnje trgovine, prodajnega salona, drugega poslovnega ali poslovno-stanovanjskega objekta

Nepremičnina

  • Tip Zemljišče
  • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • Zemljišče: 1873 m2

Opis

Na odlični lokaciji v strogem središču Škofljice prodamo zazidljivo zemljišče, ki nudi izjemen potencial za investicijo.

Lokacija v samem središču Škofljice ob vseh upravnih zgradbah nudi bližino vse infrastrukture, dobre prometne povezave in bližino zelenih površin. Atraktivna frekventna lokacija tik ob lekarni je v neposredni bližini avtobusne postaje Ljubljanskega mestnega potniškega prometa, ob glavni cesti Ljubljana-Kočevje, ter ob hitri prometni povezavi do AC priključka na dolenjsko avtocesto pri Šmarju.

Zemljišče je izjemno primerno za gradnjo trgovskega centra, poslovnega objekta za obrtne oziroma storitvene dejavnosti, prodajnega salona ali gradnjo poslovno stanovanjskega objekta.

Iz obstoječih prostorskih aktov izhaja, da se zemljišče nahaja v območju centralnih dejavnosti. Dovoljena je gradnja objekta v treh etažah, pri čemer je pritličje namenjeno poslovnim prostorom, vrhnja etaža pa omogoča umestitev stanovanjskih enot. Iz lokacijske informacije je razvidno tudi, da zemljišče omogoča 70 % pozidanost.

Na samem zemljišču oziroma v neposredni bližini zemljišča se nahaja vsa komunalna infrastruktura.

Zemljišče nudi priložnost za investicijo v poslovni oziroma poslovno stanovanjski objekt, za gradnjo lastnega prodajnega salona ali trgovine večje trgovske verige.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

Okolica

Lokacija v samem središču Škofljice ob vseh upravnih zgradbah nudi bližino vse infrastrukture, dobre prometne povezave in bližino zelenih površin. Atraktivna frekventna lokacija tik ob lekarni ima odlično lego v neposredni bližini avtobusne postaje Ljubljanskega mestnega potniškega prometa, nahaja se ob glavni cesti Ljubljana-Kočevje, ter ob hitri prometni povezavi do AC priključka na dolenjsko avtocesto pri Šmarju.

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika