Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Zemljišče Brač Ogledov nepremičnine: 666

Zazidljivi parceli v Sumartinu na otoku Brač

prodamo      188.400 EUR 

Nepremičnina

  • Tip Zemljišče
  • Energetski razred: A1 (0 - 10kWh/m2a)
  • Zemljišče: 1256 m2

Opis

Zazidljiva parcela se nahaja v kraju Sumartin na otoku Brač. Orientirana je proti jugo vzhodu, nudi razgled proti morju in gorovju Biokovo. Parcela je od najbližje plaže oddaljena za morda dve minuti hoje, neposredno pred parcelo pa se nahaja nogometno igrišče. Od centra mesteca nas loči zgolj kratek sprehod navzdol po hribu.

Vljudno vabljeni na ogled!

Okolica

Hrvaški otok Brač se že vrsto let uvršča med 10 najbolj zaželjenih otokov na svetu, razlog za to pa tiči v dejstvu, da se otok ponaša z letališčem, pitno vodo, ki je speljana po morskem dnu iz celine, ter seveda v dejstvu, da ima otok izredno prijetno klimo.

Mesto Sumartin se nahaja na vzhodnem delu otoka, med tujimi turisti pa ni tako poznano kot nekatera druga mesta na otoku ( na primer Bol, Milna) in je ravno iz tega razloga zelo primerno za družine, saj ima mesto zgolj 474 stalnih prebivalcev. Hkrati pa to pomeni, da tudi pozimi mesto za razliko od kakšnih drugih, bolj turističnih krajev, ne zamre popolnoma.

Lokalni prebivalci so sicer znani kot najboljši ribiči na otoku, kar pomeni, da kvalitetne morske hrane v tem kraju nikdar ne zmanjka. Še ena izmed prednosti Sumartina je v tem, da neposredno v ta kraj vozi trajekt iz Makarske, tako da je mogoč vstop na otok preko trajekta iz Splita kakor tudi iz Makarske in seveda tudi neposredno iz Zagreba z letalom.

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika