Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 401

Udobno novejše petsobno stanovanje za veliko družino za ugodno najemnino

oddano     1.200 EUR

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Lastno ogrevanje
 • Vgrajena kuhinja

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Balkon, Atrij
 • Nadstropje: 3
 • Zgrajeno: 2006
 • Energetski razred: C (35 - 60kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 146.6 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 4
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Dupleks
 • Dvigalo
 • Klimatska naprava
 • Polno opremljeno
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj

Opis

Na Viču se na prijetni lokaciji blizu centra nahaja funkcionalno stanovanje z veliko prostora. Lokacija ima kar dve veliki prednosti, katera bo za vas pomembnejša oziroma vam ljubša, je seveda odvisno od vašega življenjskega sloga. Zagotovo bo vse, ki se zavedajo kako dragocen je čas zgodaj zjutraj, ko je treba v vrtec, šolo odpeljati otroke, prepričala prav bližina vrtca, šol, fakultet in mestnega avtobusa. Poleg tega sta blizu tudi nakupovalno središče in avtocestni obroč, kar seveda veliko prispeva k izkoristku časa. Druga velika prednost lokacije pa je bližina Rožnika, poti spominov, trim steze in otroških igrišč. Kot nalašč torej tudi za vse, ki prosti čas radi preživijo v naravi, ljubijo šport in rekreacijo, so pa tudi veseli, ko otroci najdejo družbo in vrstnike na igrišču, sami pa čas izkoristijo za oddih v prostornem stanovanju.

Stanovanje je polno opremljeno z sodobnim in vrhunskim notranjim stavbnim pohištvom, pripadajočo opremo in kvalitetnimi pohištvenimi elementi. Moderno zasnovano dvoetažno stanovanje nudi udobje v spodnjem delu z dnevno bivalnim prostorom in mir v zgornjih spalnih prostorih.

Prijetna prva etaža, ki je zasnovana na praktičnosti in enostavnemu vzdrževanju, kljub tej enostavnosti nudi dovolj udobja za veččlansko družino. Prva etaža tako združuje funkcionalno in dobro izkoriščeno predsobo in garderobo, kjer boste našli dovolj praktičnih predalov za še tako razvejano gaederobo, torej od elegantnih oblačil, rekvizirtov in opreme za prosti čas ter kopice otroških igrač. Stanovanje, ki je v kuhinji in jedilnem kotu tlakovano s kvalitetnimi ploščicami, ki nudijo enostavno vzdrževanje, v dnevnem prostoru s prijetnim svetlim parketom nudi dovolj prostora za velik kavč za poležavanje in ogled najljubših filmov, ali pa prostor za razposajeno zabavo, živahna druženja. Poleg dnvenega prostora se nahaja svetla dnevna loža, ki nudi možnost prostora za vse ljubitelje rož, zelenja in večjih rastlin in tudi vse, ki si želijo oddiha v loži v zimskem času, saj je prostor zastekljen.
Del velikega dnevnega prostora sta prav tako svetla jedilnica in moderna kuhinja s kvalitetnimi gospodinjskimi aparati. Dobra ergonomija v v večno modernem kontrastu črne in rdeče kuhinje bo očarala tako vrhunske kulinarike kot vse, ki za številčno družino želijo pripraviti okusno družinsko kosilo ali kako drugo dobrodošlico. Tudi za jutranjo kavico ali kakšno malico je prostor z barskimi stoli več kot odličen.
V spodnji etaži se nahajajo še spalnica, lepo opremljena kopalnica s prho in dnevna toaleta. Spalnica v spodnji etaži je odlična za spalnico staršev, ki imajo starejše otroke v zgornjem nadstropju in s tem vsi uživajo več zasebnosti, lahko služi sobi za goste, otroški sobi ali pa sobi za obiske starih strašev, ki popazijo na otroke v času vaše odsotnosti.
V drugi etaži tega štirisobnega stanovanja se nahajajo tri svetle, prostorne in prijetne spalnice. Poleg je še lepa kopalnica s kadjo ter dnevna toaleta. Ena od spalnic ima tudi izhod na teraso, kjer si lahko uredite zeleno oazo za uživanje prostega časa. Stanovanje, ki je v celoti klimatizirano tako nudi užitke v vročih poletnih dneh znotraj stanovanj ter tudi užitke v loži in na terasi. Ogrevanje je centralno daljinsko, urejeno za celoten objekt, so pa zaradi dobrih materialov kljub veliki kvadraturi in prostornosti stanovaja stroški ogrevanja in tudi vzdrževanja nizki.
Stanovanju pripada označeno lastniško parkirno mesto nadstandardne velikosti v garaži pod objektom. Poleg velikega parkirišča, idealnega za veliko družino z morda tudi večjim enoprostorcem, je odlična rešitev tudi skupna kolesarnica, seveda ni odveč omeniti dvigala, s katerim se odpeljete do vašega stanovanja.
Lepo petsobno stanovanje bo navdušilo vse, ki želijo bivati blizu centra, si želijo kljub temu imeti blizu naravo in več možnosti za rekreacijo, predvsem pa si želijo prostornega stanovanja za ugodno najmnino.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika