Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 533

STANOVANJE V BUTIČNI VILI Z IZJEMNIM ATRIJEM, KI NUDI VELIKO ZASEBNOSTI V SAMEM CENTRU MESTA

prodano      660.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Atrij, Dvorišče
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Nadstropje: P
 • Zgrajeno: 2016
 • Energetski razred: 0
 • Energetski razred: B1 (15 - 25kWh/m2a)
 • Zemljišče: 51.01 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 237.38 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 2.5

Prednosti

 • Dvigalo
 • Klimatska naprava
 • Rekuperacijsko prezračevanje
 • Varovalni sistem

Opis

Na elitni lokaciji v samem središču Ljubljane in hkrati toliko na obrobju, da ste obdani z zelenimi površinami, se nahaja urejena večstanovanjska vila. Moderna vila nudi veliko zasebnosti, omogoča vrhunsko udobje, najvišjo kakovost bivanja ter se ponaša s prestižem in eleganco.

Vila Gradaška ni zgolj lepo umeščen objekt na odlično lokacijo, temveč vzpostavlja razpoloženjsko razsežnost bivalnega okolja, ki se z odprtimi površinami kot tkivo veže v zeleno okolje in zlije z urejenimi potmi, ki vodijo do le streljaj oddaljenega mestnega središča in rekreacijskih površin.

Največja prednost pritličnega stanovanja je razkošno velik atrij, ki nudi veliko zasebnosti, možnost ureditve zeliščnega vrta ter obilo užitkov v prostem času.

Stanovanje odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris. Ob vstopu v stanovanje nas pričaka ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi razvejano garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora. Iz hodnika stopamo v shrambo oziroma utility, na desni pa se nahaja tudi lepo opremljena in praktična dnevna toaleta.

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov, saj se je razgibanost prostorov prilagajalo organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom. Moderno zasnovana kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega kuhinjskega otoka in je primerno razgibana, zadovoljila pa bo tudi navdušene ljubitelje kulinarike.

Celoten dnevno-bivalni del je vključno z jedilnim kotom, kuhinjo in dnevno sobo pretežno zastekljen, zato omogoča hiter prehod v atrij stanovanja iz vseh njegovih prostorov.

Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti. Resnično veliko svetlobe sicer pride prav v vseh letnih časih, a predvsem v toplejših dneh boste prijetne trenutke gotovo z največjim veseljem preživljali tudi na čudovitem atriju, ki obkroža celotno stanovanje.

Atrij nudi primerno zasebnost in tudi sicer je v celotnem stanovanju, tako v dnevno-bivalnem kot spalnem delu, zagotovljeno veliko intime. Ker je atrij izjemno velik, boste poleg romantičnih trenutkov v dvoje lahko kakovostno preživljali tudi prosti čas z družino oziroma gostili večjo družbo.

Spalni del stanovanja nudi izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino. Udobje najdete v prostorni spalnici, h kateri spadata tudi praktična garderoba in lastna kopalnica.

Bistvo stanovanja, ki je zračno in diha z vami, se čudovito odraža tudi v spalnici z razkošno posteljo. Spalnica ni obremenjena z odvečnim pohištvom. Poleg spalnice je tudi kopalnica s kadjo, tušem in dvema umivalnikoma. Vse toalete v stanovanju imajo okna in s tem dnevno svetlobo. Vse postelje v spalnicah so obrnjene prosti severu, kar ob mirni lokaciji nudi še dodatno garancijo za dober počitek.

Otroškim sobam pripada dodatna samostojna prostorna kopalnica s tušem in modernimi visokocenovnimi dizajnerskimi armaturami.

Vila Gradaška zaradi edinstvenosti, izjemne lokacije in redkosti primerljivih nepremičnin predstavlja varno in dolgoročno naložbo, ki poleg vrhunskega udobja in kakovosti bivanja predstavlja pomemben segment pri odločitvi za izjemno nepremičnino v središču Ljubljane.

Več informacij o vili na izjemni lokaciji in pritličnem stanovanju najdete na spletni strani:

www.vilagradaska.si

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika