Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 699

Sončno stanovanje z lepim razgledom za Bežigradom

prodano      130.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Lep razgled
 • Vgrajena kuhinja

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Balkon
 • Ogrevanje: Drva
 • Nadstropje: 1
 • Zgrajeno: 1951
 • Obnovljeno: 2010
 • Energetski razred: E (105 - 150kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 78.6 m2
 • Število sob: 2
 • Število spalnic: 1
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Polno opremljeno
 • Pralni stroj
 • Shramba

Opis

Na prijetni lokaciji blizu centra Ljubljane se v nizki večstanovanjski hiši nahaja lepo stanovanje. Stanovanje odlikuje sončna lega, zaradi česar boste lahko uživali v toplem in svetlem stanovanju, ki je bilo leta 2010 popolnoma prenovljeno. Zamenjani so bili vsi tlaki, ki s prijetno svetlo barvo še dodatno poudarijo prednost stanovanja. Ob prenovi stanovanja se je prav tako popolnoma na novo speljalo električno instalacijo ter lepo prenovilo kopalnico.
Vse, ki bi si oči želeli spočiti tudi ob pogledu na zelene površine iz samega stanovanja, bo pogled gotovo prepričal. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in ima lep razgled na vrtove.
Občutek novega daje novo stavbno pohištvo v beli barvi. Stanovanje ima nova okna, notranja vrata in tudi vhodna vrata, ki poskrbijo za še večjo brezskrbnost s protivlomno zaščito.
Stanovanje je prostorno, oddih najdete v dnevni sobi z balkonom od koder se pogled razprostira na J in V stran, miren spanec pa najdete v postorni spalnici. V dnevni sobi najdete dovolj sonca in svetlobe za zahtevne sobne rože, lahko sami uživate v najljubšem kotičku, ali pa skozi velika, dvojna balkonska vrata stopite na oddih na balkon. Prijetno je tudi poleti, saj ima stanovanje kakovostne zunanje rolete, s katerimi prostor ohranite svež in vanj spustite le toliko svetlobe, kot je želite sami.
Spalnica deluje sveže, nahaja se na južni strani stanovanja in je dovolj prostorna, da pogoltne obsežno garderobo, a ne na račun utesnjenosti. Kavč nasproti postelje priča, da morajo biti v tem prostoru sevda prijetne noči, a je primerna še za mnogo več, branje najljubših knjig, druge hobije in vašo domišljijo.
Moderna kuhinja v elegantni črni barvi je brezčasna in daje občutek, da je prav vse na svojem mestu, zagotovo k praktičnosti pripomore prijeten lijak in veliko odlagalnih površin za najljubše začimbe, čaje in druge drobnarije mojstrov kulinarike.
Kontrast elegantne armature z elegantnim kopalniškim pohištvom. Črno bele kombinacije temnih ploščic okoli velike trikotne in lepo zastekljene kadi s posebnimi niansami razgibanega svetlega stropa in stenskih ploščic. Kopalnica ni le prenovljena in prostorna. Je uglajen prostor za razvajanje. Izkoriščenost prostora je zelo dobra, dobrodošla detajla pa sta všečno, moderno veliko ogledalo in radiator za prijetnejše sušenje brisač.
Stanovanje je kvalitetno grajeno, nova okna pa še dodatno pripomorejo k nizkim stroškom ogrevanja na mestni toplovod z lastnim števcem v stanovanju in mesečnim obračunom dejanske porabe. K nizkim obratovalnim stroškom pripomore tudi ogrevanje vode z vgrajenim grelnikom vode v kopalnici.
Za parkiranje je poskrbljeno na dvorišču, stanovanju pa pripada tudi klet. Stanovanje ima seveda urejeno tudi zemljiškoknjižno stanje in je brez bremen.
Če si želite miru, sonca in dobre lokacije bo to dvosobno stanovanje po ugodni ceni za vas najprimernejša izbira.

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika