Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Poslovni prostor Slovenske Konjice Ogledov nepremičnine: 2464

Prenovljen družinski penzion z zgodbo, vrhunsko restavracijo in pripadajočim zemljiščem

prodamo      790.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Atraktivna lokacija
 • Utečena poslovna dejavnost

Nepremičnina

 • Tip Poslovni prostor
 • Zunanjost: Terasa, Vrt, Dvorišče
 • Zgrajeno: 2004
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 4071 m2
 • Parkirišča: 20

Notranje površine

 • Skupna površina: 1208 m2
 • Število sob: 17
 • Število spalnic: 12

Prednosti

 • Polno opremljeno

Opis

Na odlični lokaciji v Ločah se v občini Slovenske Konjice nahaja popolnoma prenovljen hotel z restavracijo in velikim zemljiščem.

Lokacija navdušuje z bližino narave, rekreacijskih površin, kulturnih znamenitosti in bližino prometnih povezav.

Okoliške zelene površine nudijo vzpone na okolišče vrhove, ter odlične možnosti za gorsko in cestno kolesarjenje po idilični pokrajini. Prav tako je v neposredni bližini športno letališče. Seveda v okolici ne manjka bogate kulturne dediščine, vključno z Žičko Kartuzijo. V zimskem času je na voljo smučanje na bližnji Rogli, seveda pa so v bližini tudi številne Toplice.

Lokacija je odlična tudi zaradi bližine avtocestnega priključka in nasploh dobrih povezav z Ljubljano, Mariborom in Zagrebom. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura, vključno z avtobusno in železniško postajo, trgovino, lekarno, zdravstvenim domom in bencinsko črpalko.

Penzion Kračun predstavlja popolnoma prenovljen Hotel z dvanajstimi lepo urejenimi sobami in restavracijo. ki s pestro ponudbo v samem hotelu kot v bližnji okolici privabljajo tako poslovneže kot vse željne oddiha.

Prenovljena restavracija lahko gosti 120 oseb, poleg pa je tudi prenovljena picerija, ki sprejme 80 gostov. Nepremičnina obsega tudi urejeno kuhinjo, prenovljeno kavarno/zimski vrt, ter prostorno in izjemno lepo urejeno konferenčno sobo za 120 oseb. Pred hotelom se nahaja čudovita deloma sončna in deloma senčna letna terasa. Prav tako je na voljo tudi manjša seminarska soba za 30 oseb in dodatni skladiščni prostori. Hotel se z izjemo drobnega inventarja prodaja polno opremljen.

Penzion ima stabilno poslovanje in ugodne poslovne izkaze, ter poleg vrste poslovnih srečanj, porok in drugih dogodkov dobro trži storitve povezane s prenočišči in restavracijo. Penzion Kračun je pravzaprav osrednji center kraja, saj je središče za poslovna in neformalna srečanja in druženja v urejenem gostinskem delu, za raznovrstne dogodke in aktivnosti pa tudi v konferenčni sobi.

Lepo vzrževana in kvalitetno opremljena nepremičnina skupno meri 1.740 m2, predmet prodaje pa je 1.208 m2 zgoraj navedenih in opisanih prostorov. Velik potencial za bodočega investitorja nudi tudi možnost nakupa lepotilnega salona in vrhunske ordinacije/wellness centra.

Hotel nudi izjemen potencial za investitorje in vse s poslovno žilico in izkušnjami na području turizma.

Vljudno vabljeni na ogled!

Lokacija

Okolica

650

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika