Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1616

Ko velika terasa in svetli razgibani prostori dvoetažnega stanovanja v zelenem okolju odtehtajo več kot vrhunsko udobje

prodano      298.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lastno ogrevanje
 • Lep razgled
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Dvorišče
 • Nadstropje: 5
 • Zgrajeno: 2008
 • Energetski razred: D (60 - 105kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 160.4 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 3.5

Prednosti

 • Dupleks
 • Dvigalo
 • Shramba
 • Varovalni sistem

Opis

V sodobnem stanovanjskem naselju Pilon se v naravnem okolju, ob vznožju hriba nahajajo kvalitetno zgrajena in moderno zasnovana stanovanja. Vrhunski materiali in natančna izvedba so poleg dobrega tlorisa in lepe umeščenosti objekta v naravno okolje ena bistvenih prednosti stanovanja in življenja v tej sodobni soseski. Stanovanje bo prepričalo vse, ki znajo ceniti majhnost butičnega stanovanjskega naselja in zato večji mir ter zasebnost v soseski Pilon. Premišljena ureditev, ter na mesto in zeleno okolico orientirana zazidava ponujata kvalitetno in z naravo povezano življenje v bližini mesta.

A neposredna bližina gozda in travnih površin ne omogoča le lepih pogledov in dobrega občutka zaradi bližine narave. Za dodatno popestritev okolice in v veselje otrok je poleg prijetno urejeno otroško igrišče. Ob samem vstopu na parcelo se nahaja stari objekt apnenice, katerega prvotni čar se ohranja, saj navezavo na nekdanjo dejavnost odražata tako urejen prostor za druženje kot obnovljen objekt.

Atraktivna lega tik ob gozdu v Podutiku, med naselji Kamna Gorica, Pržan in Dolnice obljublja mir v dveh kvalitetno zgrajenih stanovanjskih objektih. Povezavo med dvema objektoma predstavljajo urejene pešpoti, umeščene v zazelenen parter, ki je premišljeno opremljen s parkovno in urbano opremo za različne uporabnike prostora.

Hitro povezavo z mestnim jedrom omogoča novi priključek na ljubljansko obvoznico, ki poteka na vzhodni strani nove soseske. Tudi redna proga mestnega prometa je dovolj blizu, da se otroci varno odpravijo v šolo, ali se do mestne ali bližnje koseške tržnice tudi starejši enostavno odpravite z avtobusom. Kljub neposredne bližine narave, je strogi center mesta od stanovanjskega naselja oddaljen manj kot pet kilometrov. Blizu naselja se nahajajo tudi osnovna šola, trgovine in pošta.

Dvoetažno stanovanje nudi udobje tako v spodnjem bivalnem delu z izhodom na veliko teraso, kot v zgorjem nadstropju s spalnim delom. Stanovanje odlikuje resnično lep tloris.
Ob vstopu v stanovanje nas pričaka zgledno urejen predprostor z možnostjo vgraditve omare, ki bo lepo pospravila raznovrstno obleko in obutev, kljub temu pa predsoba ne zavzema veliko prostora. Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka veliko svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike, kot v kuhinji z jedilnim kotom. Kuhinja z otokom ima uporabno razporeditev je lepo razgibana in nudi čiste linije in moderno zasnovo.

Iz jedilnega kota in dnevne sobe se skozi velika okna v viši vrat razprostira lep pogled. Resnično veliko svetlobe sicer pride prav v vseh letnih časih, a v toplejših dneh boste prijetne trenutke gotovo z veseljem preživljali ne le na kavču v dnevni sobi, temveč tudi na čudoviti terasi. Terasa nudi primerno zasebnost, tudi sicer je v celotnem stanovanju, v obeh etažah zagotovljeno veliko intime, saj vas ne morejo motiti pogledi sosedov. Ker je terasa velika boste na njej poleg romantičnih trenutkov v dvoje, preživljali tudi prosti čas z družino. Na terasi lahko gostili zbrano družino, spodnja etaža je seveda idealna tudi za cocktail zabavo in druženja. V spodnji etaži se nahajata še praktična shramba in dnevna toaleta.

V zgornjem nadstropju stanovanje skriva izjemno veliko prostora in udobja za najzahtevnejše. Veliko število sob je izjemno primerno za več člansko družino. Udobje najdete v spalnici z lastno kopalnico in v dveh velikih, svetlih in prijetnih sobah. Lastna kopalnica z oknom je seveda res velika prednost spalnega prostora. Prav vsi prostori v stanovanju delujejo zračno zaradi zasteklitve v višini vrat, nekaj pa pripomorejo tudi visoki stropovi. V zgornjem nadstropju tudi otroškim sobam, oziroma po želji mirnemu delovnemu kabinetu, sobi za rekreacijo, pripada dodatna prostorna kopalnica. Že tako dovolj prostorni kopalnici sta razbremenjeni tudi pralnega in sušilnega stroja, za katera je namenjena pralnica.

Velika terasa, s katere se odpirajo pogledi po zeleni okolici, nudi neposredno vizualno povezavo z naravo.
Skupni prostori blokov so prostorni in naravno osvetljeni. Vstop v stavbo je skozi svetlo dvoetažno vhodno avlo. V pritličju je stanovalcem namenjena velika kolesarnica. Za komunikacijo med posameznimi etažami sta v vsakem od objektov dve udobni dvigali. Vsi hodniki, ki povezujejo komunikacijsko jedro s stanovanji, so naravno osvetljeni.

Za parkiranje je poskrbljeno v dvoetažni podzemni garaži pod objektoma, varovani z video-nadzornim sistemom, dovoz v obe garaži pa je urejen s Pilonove ulice. Stanovanju pripadajo štiri parkirna mesta.

Moderna in kvalitetno zgrajena stanovanja v soseski Pilon se nahajajo na obrobju mesta in z prednostjo vrhunske gradnje in bližine zelenja in gozda za svojo ceno nudijo res veliko. Sodobna in premišljeno urejena, ter na zeleno okolico orientirana zazidava poleg dobre cene za vrhunske materiale nudi tisto urbanega mesta.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika