Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 852

Izjemna zračnost udobnega in svetlega dvoetažnega stanovanja obdanega z naravo in z veliko teraso

prodano      330.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lastno ogrevanje
 • Lep razgled
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Dvorišče, Atrij
 • Nadstropje: 5
 • Zgrajeno: 2008
 • Energetski razred: D (60 - 105kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 160.5 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 3.5

Prednosti

 • Dupleks
 • Dvigalo
 • Shramba
 • Varovalni sistem

Opis

V sodobnem stanovanjskem naselju Pilon se v naravnem okolju, ob vznožju hriba nahajajo kvalitetno zgrajena in moderno zasnovana stanovanja. Vrhunski materiali in natančna izvedba so poleg dobrega tlorisa in lepe umeščenosti objekta v naravno okolje ena bistvenih prednosti stanovanja in življenja v tej sodobni soseski. Stanovanje bo prepričalo vse, ki znajo ceniti majhnost in zato večji mir zasebnost v soseski Pilon. Premišljena ureditev, ter na mesto in zeleno okolico orientirana zazidava ponujata kvalitetno in z naravo povezano življenje v bližini mesta.

A neposredna bližina gozda in travnih površin ne omogoča le lepih pogledov in dobrega občutka zaradi bližine narave. Za dodatno popestritev okolice in v veselje otrok je poleg prijetno urejeno otroško igrišče. Ob samem vstopu na parcelo se nahaja stari objekt apnenice, katerega prvotni čar se ohranja, saj navezavo na nekdanjo dejavnost odražata tako urejen prostor za druženje kot obnovljen objekt.

Atraktivna lega tik ob gozdu v Podutiku, med naselji Kamna Gorica, Pržan in Dolnice obljublja mir v dveh kvalitetno zgrajenih stanovanjskih objektih. Povezavo med dvema objektoma predstavljajo urejene pešpoti, umeščene v zazelenen parter, ki je premišljeno opremljen s parkovno in urbano opremo za različne uporabnike prostora.
Hitro povezavo z mestnim jedrom omogoča novi priključek na ljubljansko obvoznico, ki poteka na vzhodni strani nove soseske. Tudi redna proga mestnega prometa je dovolj blizu, da se otroci varno odpravijo v šolo, ali se do mestne ali bližnje koseške tržnice tudi starejši enostavno odpravite z avtobusom. Kljub neposredne bližine narave, je strogi center mesta od stanovanjskega naselja oddaljen manj kot pet kilometrov. Blizu naselja se nahajajo tudi osnovna šola, trgovine in pošta.

Dvoetažno stanovanje nudi udobje tako v spodnjem bivalnem delu z izhodom na veliko teraso, kot v zgorjem nadstropju s spalnim delom. Stanovanje odlikuje resnično lep tloris. Ob vstopu v stanovanje nas pričaka ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi pestro garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora. Iz hodnika stopamo v shrambo oziroma utility, ki ima kar dvoja vrata, kar je izjemno praktično, saj je tako dostop do shrambe mogoč tudi neposredno iz kuhinje na drugi strani. Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka veliko svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike, kot v kuhinji z jedilnim kotom. Kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost otoka in je primerno razgibana in moderna.

Spodnja etaža je v jedilnem kotu in v dnevni sobi v velikem delu, kjer odpira pogled na teraso in zeleno okolico, pretežno zasteklena, le manjši del je zidan. Resnično veliko svetlobe sicer pride prav v vseh letnih časih, a v toplejših dneh boste prijetne trenutke gotovo z veseljem preživljali na čudoviti terasi. Terasa nudi primerno zasebnost, tudi sicer je v celotnem stanovanju, v obeh etažah zagotovljeno veliko intime, saj vas ne morejo motiti pogledi sosedov. Ker je terasa velika boste poleg romantičnih trenutkov v dvoje, preživljali tusi prosti čas z družino, ali na terasi lahko gostili večjo družbo. V spodnji etaži se nahaja tudi dnevna toaleta.

Zgornja etaža stanovanja skriva izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in več člansko družino. Udobje najdete v spalnici z lastno kopalnico in v dveh velikih, svetlih in prijetnih sobah. Lastna kopalnica z oknom je seveda res velika prednost. Prav vsi prostori v stanovanju delujejo zračno zaradi zasteklitve v višini vrat, nekaj pa pripomorejo tudi visoki stropovi. V zgornjem nadstropju tudi otroškim sobam, oziroma po želji mirnemu delovnemu kabinetu, sobi za rekreacijo, pripada dodatna prostorna kopalnica.

Velika terasa, s katere se odpirajo pogledi po zeleni okolici, nudi neposredno vizualno povezavo z naravo.

Skupni prostori blokov so prostorni in naravno osvetljeni. Vstop v stavbo je skozi svetlo dvoetažno vhodno avlo. V pritličju je stanovalcem namenjena velika kolesarnica. Za komunikacijo med posameznimi etažami sta v vsakem od objektov dve udobni dvigali. Vsi hodniki, ki povezujejo komunikacijsko jedro s stanovanji, so prav tako naravno osvetljeni.

Za parkiranje je poskrbljeno v dvoetažni podzemni garaži pod objektoma, varovani z video-nadzornim sistemom, dovoz v obe garaži pa je urejen s Pilonove ulice. Stanovanju pripadajo štiri parkirna mesta.

Moderna in kvalitetno zgrajena stanovanja v soseski Pilon se nahajajo na obrobju mesta in s prednostjo vrhunske gradnje in bližine zelenja in gozda za svojo ceno nudijo res veliko. Sodobna in premišljeno urejena, ter na zeleno okolico orientirana zazidava poleg dobre cene za vrhunske materiale nudi bližino urbanega mesta.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika