Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Apartma Savudrija Ogledov nepremičnine: 194

Petram Resort & Residences – Apartma B-27

prodamo      655.082,50 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Apartma
 • Zunanjost: Loža
 • Gradbena faza: 5
 • Nadstropje: 1/3
 • Zgrajeno: 2022
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 20.90 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 132.68 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3

Prednosti

 • Balkon
 • Bazen
 • Dvigalo

Opis

Na mirni lokaciji, obdani z morjem, vendar blizu vseh urbanih, podeželskih in turističnih vsebin, ki jih ponuja severozahodna Istra se nahaja Petram Resort & Residences, kateri ponuja 252 vrhunskih nepremičnin za počitnice ali bivanje. Petram Resort & Residences se ponaša z vrhunsko gradnjo, brezskrbnim bivanjem in nudi veliko miru v zaprti skupnosti z vsemi dobrinami in storitvami, ki bi si jih lahko želeli.

In zakaj je Petram Resort & Residence resnično nekaj posebnega. Odlikujejo ga novi materiali, svež dizajn pred trendi, trajnostna gradnja, urejanje krajine, za katero so značilne aromatične sredozemske rastline in neovirani pogledi v kombinaciji z inovativnim konceptom vzdrževanja in upravljanja nepremičnin. Je tudi prvo tovrstno stanovanjsko-počitniško letovišče na Hrvaškem in v regiji.

Petram Resort & Residences je popolnoma integrirano letovišče, ki ponuja edinstveno lokacijo in poseben življenjski slog, ki ga kupite skupaj z nepremičninami. Morje, zelenje, premišljen dizajn, športni objekti, wellness, edinstven neskončni bazen na strehi, otroški park in restavracije – vse v zaprti skupnosti. Letovišče ponuja 252 vrhunskih nepremičnin. Izberete lahko vrsto nepremičnine, slog notranje opreme in pogostost vzdrževanja.

Izbirate lahko med različnimi tipi nepremičnin:

55 vil

179 apartmajev

18 stanovanj

Apartmaji

Na voljo je skupno 179 počitniških apartmajev (od garsonjere do štirisobnih apartmajev) vhod A,B in C, ki se nahajajo v glavni stavbi – apartmajski hotel. Apartmajski hotel osega 4 etaže (P+1+2+3). Apartmaji nudijo edinstven odprt razgled, visoko mero udobja, razkošja in sodobnega dizajna. Za vsak apartma lahko izberete paket notranje opreme, ki ustreza vašemu slogu in željam. Odločite se lahko tudi za paket vzdrževanja. Vsi apartmaji nudijo nemoten dostop do vseh storitev, ki jih ponuja letovišče.

VHOD A: Zajema 49 apartmajev, kvdrature od 33 do 116 m2. Apartmaji nudijo neposredni dostop do dvigala, prostora s telovadnico in strešnim bazenom.

VHOD B: Zajema 58 apartmajev, kvadrature od 31 do 132 m2. Apartmaji nudijo neposredni dostop z dvigalom do etaže s strešno restavracijo. 

VHOD C: Zajema 62 apartmajev, kvadrature od 31 do 99 m2. Apartmaji nudijo neposredni dostop z dvigalom do wellnessa in notranjega bazena.

Stroški vzdrževanja letovišča: 2,50 € / m2 na mesec Stroški rezervnega sklada: 0,50 € / m2 na mesec

Letovišče ima urejene skupne površine, vključno s površinami namenjenimi parkirnim mestom. Cena posameznega parkirnega mesta znaša 8.000 EUR + DDV.

Velika prednost nakupa nepremičnine v Petram Resort & Residences je tudi, da se vse enote prodajajo polno opremljene in sicer lahko izbirate med dvemi stili notranjega designa:

-Mediteran Paket

-Luxury Paket

Cena notranje opreme znaša 350 EUR/m2 pri enotah katerih površina je manjša od 100m2, ter 300 EUR/m2 pri enotah večjih od 100 m2.

Vljudno vabljeni na ogled!

Okolica

Petram Resort & Residences se nahaja na najsevernejši točki hrvaškega morja, na meji s Slovenijo in Italijo, na čudoviti mikrolokaciji Alberi v Savudriji. Naselje Alberi v severozahodni Istri nudi idilične majhne prodnate plaže, obkrožene s čudovitim sredozemskim rastlinjem kot so lovor, ciprese, palme, …Savudrijska klima zaradi značilnega razmerja rastlinskega in morskega aerosola v zraku blagodejno vpliva na zdravje.Okolje polno kulinaričnih užitkov, bližina vinskih poti, oljčnih olj, vrhunski športni in kulturni dogodki ter romantična srednjeveška mesta. Poleg tega bližnje mesto Umag ponuja vse urbane in sodobne dobrine, potrebne za udobno življenje. Savudrija in mikrolokacija Alberi se nahajata tudi v bližini večih letališč.

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika