Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Apartma Ljubljana - Črnuče Ogledov nepremičnine: 413

Penthouse z veliko teraso in funkcionalnim tlorisom v moderni novejši stavbi

prodano      230.000 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Apartma
 • Zunanjost: Terasa
 • Nadstropje: 3
 • Zgrajeno: 2011
 • Energetski razred: C (35 - 60kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 85 m2
 • Število sob: 3
 • Število spalnic: 2
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Dvigalo
 • Garaža

Opis

Stanovanje na mirni lokaciji v spodnjem delu Črnuč ob obrežju Save se nahaja v zgornjem nadstropju modernega objekta z garažo.

Zelena okolica in ugodne prometne povezave

Lokacija nedaleč od Ljubljanske obvoznice, Trzina, Domžal in centra Ljubljane bo prepričala vse, ki si v bližini želijo vse potrebne infrastrukture, šol in vrtcev, ne želijo pa se odreči prednostim zelene okolice. Velika prednost stanovanja je poleg balkona tudi nadstandardna terasa s katere se odpirajo lepi pogledi na Alpe, obrežje Save in zelenje visokoraslih dreves. Moderno stanovanjsko naselje je eno prijetnejših na obrobju Ljubljane, primerno za vse željne miru, rekreacije in športnih aktivnostih tudi na bližnji Rašici in Šmarni Gori.

Funkcionalen tloris z veliko teraso

Stanovanje ima velik, dobrih 44m2 velik osrednji del z izhodom na balkon in na teraso. V predprostoru je dovolj prostora za vgradne omare, ki bodo uredile večjo garderobo. V stanovanju sta v severovzhodnem delu dve sobi, ki bosta lepo služili spalnici, ter otroški sobi ali delovni sobi. Stanovanje ima prijetno kopalnico s tušem in kvalitetno keramiko ter modernimi armaturami. Osrednji prostor nudi dovolj prostora za kuhinjo z otokom in barskimi stoli, večji kavč, počivalnik, ter večjo jedilno mizo.

Velik osrednji prostor zaradi premišljenega tlorisa nudi zelo enostavno ureditev dodatne spalnice ali otroške sobe z izhodom na balkon, tudi ob tej morebitni preureditvi pa osrednji prostor še vedno ostane zelo prostoren. V stanovanju je položen kvaliteten bambusov parket.

Parkirno mesto za zapornico in v garaži pod objektom

Stanovanju pripada lastniško parkirno mesto v garaži, kot tudi lastniško parkirno mesto za zapornico, ter shramba v kleti objekta.

Stanovanje bo navdušilo vse, ki si želijo stanovanja z uporabnim tlorisom v moderni stavbi, cenijo pa tudi prednosti zelene okolice, velike terase in bližine vse potrebne infrastrukture.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika