Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 903

Nadstandardno in moderno stanovanje na luksuzni lokaciji in v sožitju z okolico

prodano      580.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lep razgled
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Atrij
 • Nadstropje: 1
 • Zgrajeno: 2015
 • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)

Notranje površine

 • Skupna površina: 148.57 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Dvigalo
 • Klimatska naprava
 • Rekuperacijsko prezračevanje

Opis

V moderni večstanovanjski vili se v naravnem okolju ob urejenem obrežju Gradaške nahajajo nadstandardna stanovanja, ki nudijo veliko zasebnosti in udobja. Sodobna vila se ponaša s prestižem in eleganco.

Arhitekti so vili dodali skladnost z okolico in hkrati unikatnost z naravnimi odtenki barv fasade, ki presenetijo naše čute in vabijo k dotiku. Pogled na vilo odkrije pogled na nekaj novega, sodobnega in futurističnega, čiste linije in dovršena izdelava dokazujeta, da gre za nadstandardno gradnjo, hkrati pa pogled spodbuja domišljijo in sanjarjenje, saj se čiste linije z bogatimi vzorci zlijejo v eno, hkrati pa delujejo kot platno, namenjeno sproščanju naših misli in oči.

Urejena okolica z vrtom vile temelji na ambientalni skladnosti, lepo se sklada z okolico in tvori pomensko, tehnično, oblikovalsko in funkcionalno dovršeno celoto. Okolica je zasnovana tako, da lahko ponudi največ in je razumljena kot podaljšek bivalnih prostorov, hkrati pa je vila obdana z zelenjem. Tudi vrt oziroma urejen atrij bližnje Glasbene šole z orehom in drugim zasajenim zelenjem nudi sprostitev za oči in dušo. Del zemljišča vile predstavljata lastniška atrija pritličnih stanovanj, ki sta delno urejena kot terasa, ostali del okolice vile pa je ozelenjen.

Stanovanje v prvem nadstropju se nahaja v višini okoliškega zelenja in se zato prijetno zlije z okolico, ki jo lahko občudujete z velike terase.

Stanovanje odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris. Ob vstopu v stanovanje nas pričaka ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi razvejano garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora. Iz predprostora stopamo v shrambo oziroma utility, na desni pa se nahaja tudi lepo opremljena in praktična dnevna toaleta.

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov, saj se je razgibanost prostorov prilagajalo organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom. Moderno zasnovana kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega otoka in je primerno razgibana ter bo zadovoljila tudi navdušene ljubitelje kulinarike.

Celoten dnevno-bivalni del je vključno z jedilnim kotom, kuhinjo in dnevno sobo pretežno zastekljen, zato se odpirajo pogledi na zeleno okolico,

Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti. Resnično veliko svetlobe sicer pride prav v vseh letnih časih, predvsem v toplejših dneh pa boste prijetne trenutke gotovo z največjim veseljem preživljali tudi na čudoviti terasi, na katero je dostop mogoč tako iz spalnice, velike kopalnice kot tudi iz dnevnega prostora. Po sprostitveni kopeli stopite na teraso ter na ležalniku spijete kavico ob lepih razgledih.

Terasa nudi primerno zasebnost in tudi sicer je v celotnem stanovanju, tako v dnevno bivalnem kot v spalnem delu zagotovljeno veliko intime. Terasa je tudi sicer dovolj velika, da boste poleg romantičnih trenutkov v dvoje na njej lahko kakovostno preživljali tudi prosti čas z družino in prijatelji.

Spalni del stanovanja skriva izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino. Udobje najdete v prostorni spalnici, h kateri spadata tudi praktična garderoba in lastna kopalnica.

Bistvo stanovanja, ki je odprto in diha z vami, se čudovito odraža tudi v spalnici z razkošno posteljo. Spalnica ni obremenjena z odvečnim pohištvom. Poleg spalnice je tudi kopalnica s kadjo, tušem in dvema umivalnikoma. Vse toalete v stanovanju imajo okna in s tem dnevno svetlobo.

Otroškim sobam oziroma po želji mirnemu delovnemu kabinetu ali sobi za rekreacijo pripada dodatna prostorna kopalnica. Poleg otroških sob se nahaja kopalnica s tušem in modernimi visokocenovnimi dizajnerskimi armaturami.

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov, saj se je razgibanost prostorov prilagajalo organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Več informacij o vili na izjemni lokaciji in pritličnem stanovanju najdete na spletni strani:

www.vilagradaska.si

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika