Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Grosuplje Ogledov nepremičnine: 765

Moderna novogradnja na mirni lokaciji v okolici Grosuplja

prodamo      170.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • -mirna lokacija z razgledom
 • -moderna novogradnja
 • -možnost dokončanja po lastnih željah

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Dvorišče, Vrt
 • Nadstropje: P+1
 • Zgrajeno: 2019
 • Energetski razred: EI izračun ni mogoč
 • Zemljišče: 600 m2
 • Parkirišča: 2

Notranje površine

 • Skupna površina: 107 m2
 • Število sob: 4.5
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 1.5

Opis

V bližini središča Grosuplja, se v vasici ob Velikem Mlačevem nahaja moderno zasnovana novogradnja. Na mirni lokaciji blizu vasi Veliko Mlačevo pri Grosupljem bosta lepo umeščeni dve samostojni hiši, ki predstavljata lepo zaključeno celoto z lično okolico in urejenimi dostopi.

Moderna novogradnja v 3.podaljšani gradbeni fazi je umeščena v okolju narave in zelenih površin. V bližnji okolici je vsa potrebna infrastruktura, urejen pa je tudi hiter dostop do Grosuplja in Ljubljane. Okolica omogoča kakovostno preživljanje prostega časa v naravi.

Dostop do hiš je predviden po internem dovozu s ceste na severnem robu parcel. Vsak od objektov ima dve parkirni mesti in dodatni prostor za parkiranje vozil na dvorišču.

Hiša ima zelo funkcionalen tloris, ki nudi dovolj prostora za mlade družine na 107,24 m2 notranje površine v dveh etažah. Novozgrajena hiša se ponaša s kvalitetno izolacijo, dobro izvedeno fasado v beli barvi, ter z betonsko kritino.

Pritličje, na 56,47 m2 obsega predosobo, servisni prostor z predvideno toplotno črpalko in možnostjo utilityja, dnevno toaleto, majši kabinet-pisarno, ter centralni bivalni del.

Dnevno bivalni del obsega kuhinjo, jedilni kot in dnevno sobo z izhodom na raven vrt in atrijski del s katerega se odpira lep zelen pogled na naravo.

V prvem nadstropju, ki obsega 51,77 m2 sta predvideni dve otroški sobi ter prostorna spalnica z lastno garderobo. Poleg tega je v 1.nadstropju tudi kopalnica.

Novogradnja se prodaja v 3.podaljšani gradbeni fazi z urejeno okolico, kar vam omogoča morebitne dodatne prilagoditve tlorisa po lastnih željah.

Objekt je sicer zasnovan kot nizkoenergetski z ogrevanjem preko toplotne črpalke sistema voda/zrak za vsak objekt posebej. Ogrevanje objekta je predvideno preko talnega ogrevanja. V sklopu notranje enote toplotne črpalke je tudi predvidena priprava sanitarne tople vode za potrebe v objektu.
V objektih je predviden kamin, ki bo služil prijetnemu ambientu. V ceni je že vključena dimna tuljava za kamin.

Zasteklitev bo izvedena s troslojnim termopanskim steklom in kvalitetnimi plastičnimi okni v všečni sivi amntracit barvi, ki se lepo sklada z modernim videzom hiše.

Moderna novogradnja bo navdušila vse, ki iščete manjšo sodobno hišo v zelenem okolju, ki bo nudila minimalne stroške vzdrževanja in nizke stroške dokončanja do vselitve. Lokacija je izjemno primerna za vse športne entuziaste, mlade družine in vse željne miru, hkrati pa bo prepričala vse, ki si kljub odmaknjenosti od mestnega vrveža želite hitrega dostopa do vse potrebne infrastrukture.

Novogradnja sestoji iz dveh samostojnih hiš, kateri sta umeščeni na 600 oziroma na 619 m2 velikih parcelah. Parcelacija je v teku, zato se omenjena kvadratura zunanjih površin lahko še nekoliko spremeni.

Vljudno vabljeni na ogled!

Okolica

5 minut iz središča Grosuplja

10 minut do AC LJ-NM

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika