Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 798

Lepo opremljeno duplex stanovanje z odličnimi prometnimi povezavami

prodano      139.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Mirna lokacija
 • Vgrajena kuhinja

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Nadstropje: 3
 • Zgrajeno: 1999
 • Energetski razred: EI v izdelavi

Notranje površine

 • Skupna površina: 67.2 m2
 • Število sob: 3
 • Število spalnic: 2

Prednosti

 • Dupleks
 • Polno opremljeno
 • Shramba

Opis

Na izjemno mirni lokaciji na Dolgem mostu prodamo lepo, moderno opremljeno duplex stanovanje. Stanovanje nudi odlično razporeditev prostorov, zasebnost ter bližino narave.

Lokacija objekta je idealna, saj ima Dolgi most izjemno ugodno lego, ki omogoča prijetno okolje za življenje. V bližini je veliko naravnih površin, hiter dostop je tudi do centra mesta. Zgolj streljaj stran se nahaja Barje, ki se ponaša s svojo prostranostjo in naravnimi bogastvi, Pot spominov (PST), trim steze, veliko možnosti za preživljanje prostega časa bodo imele tudi družine. Lokacija je kot nalašč torej za vse, ki prosti čas radi preživijo v naravi, ljubijo šport in rekreacijo.

Naselje leži ob mestni vpadnici, ob Tržaški cesti, odlične prometne povezave pa omogoča tudi ljubljanska obvoznica ter mestni potniški promet. V neposredni okolici se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovine, banka, pošta, šola, …).

Stanovanje nudi odlično razporeditev v dveh etažah. V spodnjem delu se nahajajo dnevno bivalni prostori, ki vključujejo: prostorno kopalnico s kadjo, shrambo, dnevni prostor je svetel in moderno opremljen. Del dnevnega prostora sta še prijetna jedilnica ter kuhinja, kjer so bili uporabljeni kvalitetni materiali in oprema. Jedilni kot je odet v praktične ploščice, ki omogočajo enostavno vzdrževanje.

Prostori nudijo krasen kontrast med svetlimi stenami ter temnim pohištvm z dodatkom svetlega kakovostnega parketa, ki ustvarja vtis odprtosti in elegance.

Stopnice nas iz bivalnega dela popeljejo v prvo nadstropje, kjer najdemo dve prijetni, udobni spalnici. Spalnici zaradi velikih strešnih oken nudita veliko dnevne svetlobe.

Stanovanje je minimalistično in kakovostno opremljeno, idealno za vse, ki cenijo funkcionalnost ter udobno bivanje. Kombinacijo naravnih materialov, sodobnega pohištva ter naprav je moč opaziti skozi celotno stanovanje.

Ponudba bo popolna za vse, ki si želijo privlačno, udobno individualno življenje v sodobnem stanovanju, ki je ravno prav odmaknjeno od urbanega središča in leži v bližini naravnih povšin. Stanovanje nudi kakovostno opremo v dveh etažah, ugodno ceno ter odlično lokacijo. Vljudno vabljeni na ogled!

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika