Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Kranjska Gora Ogledov nepremičnine: 3193

Kranjska Gora, Vila v gozdu pri Jasni

prodamo      1.470.000 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Balkon
 • Zgrajeno: 2013
 • Energetski razred: C (35 - 60kWh/m2a)
 • Zemljišče: 1011 m2
 • Parkirišča: 3

Notranje površine

 • Skupna površina: 300 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 4
 • Število kopalnic: 3

Prednosti

 • Dvigalo
 • Fitnes
 • Kamin
 • Klimatska naprava

Opis

Ko se cesta spusti do jezera Jasna, se skozi prvi odcep v navkreber odvije prelepa dovozna pot pod krošnjami dreves malega gozdička s skritim golf igriščem.  Pot se konča teatralno, v prelepi veduti z moderno vilo v središču kadra. Filmsko.

 

Vila od zunaj deluje skoraj da skromno, saj je odlično umeščena v okolje, tako z materiali kot z obliko, ki se zrcali v vršacih bližnjih pečin. Znotraj pa ne skopari z udobjem. Vsa tri nadstropja povezuje tiho, interno, diskretno dvigalo. Že dovoz z nadstreškom in poslikavami t.i. »Maleviča« da vtis dobrega okusa in nas pusti v pozitivnem pričakovanju ugledati ostale prostore. V pritlično-kletni etaži so kurilnica, fitnes s savno, ena spalnica s svojo kopalnico in stopnišče, ki nas dvigne v prvo etažo, kjer se odpre dnevni prostor ovijajoč se okoli steklenih površin, ki odpirajo pogled na prelep gozd. Na eni strani prostor determinira lep, moderen kamin, na drugi strani pa prostor zaključuje jedilnica s kuhinjo in izhodom na teraso. Že s te terase je mogoče udariti prvi udarec na zelenico »Green« golf igrišča, ki se sramežljivo skriva v gozdu pod objektom.

V eni etaži višje stopimo v spalnico, ki se poveže s preoblačilnico, združeno z garderobno sobo. Skozi preoblačilnico se prostor odpre v kopalnico s famozno kadjo, ki daje občutek, kot da lebdi na krošnjah dreves. Seveda se zadaj skriva tudi tuš in ostali kopalniški elementi, nujni za sodobno arhitekturo.

V najvišjem nadstropju pa se nahaja prelepa spalnica s še lepšo teraso, s katere se vidi skorajda na vse strani. Poleg spalnice je še ena večnamenska soba in še ena kopalnica. Vse sobe imajo krasen razgled na zelenje, gozd, planine, dovozno pot in na golf igrišče.

Ko se spustimo z vrha vile v prvo etažo, se lahko peš odpravimo do golf igrišča. Po kakih sto metrih se odpre sredi gozda jasa, zelenica »Green« in ob njej lesena hiška namenjena piknikom in druženju v poletnih mesecih. Golf igrišče je osvetljeno, tako da si lahko navdušenci za golf tudi ponoči privoščijo kako partijo. Igrišče ima tudi nujno potrebne elemente, kot so jame s peskom in ostale ovire.

Vila deluje po eni strani lahkotno kot vikend, kjer bi preživljal prosti čas, po drugi pa nudi komfort in udobje hiše, kjer bi lahko delal in ustvarjal vsak dan. Tako rekoč idealna kombinacija udobja in uporabnosti v prečudoviti naravi nekje med prelepimi slovenskimi gorami ob famoznem jezeru Jasna.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika