Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Rogaška Slatina Ogledov nepremičnine: 1172

BIVANJE V OSRČJU TURISTIČNEGA BISERA ROGAŠKE SLATINE

prodamo      178.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • SODOBNA ARHITEKTURA
 • MESTNI PARK

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Ogrevanje: Plin
 • Zgrajeno: 2020
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 1443 m2
 • Parkirišča: 2

Notranje površine

 • Skupna površina: 77 m2
 • Število sob: 3
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Dvigalo
 • Shramba

Opis

Objekt bo dokončan najkasneje spomladi leta 2020. Sestavljen je iz štirih enakih zaporednih delov (A, B, C in D), ki se terasasto vzpenjajo po terenu nad centrom Rogaške Slatine.

Zasnova stavbe je nizko grajena štiridelna struktura, ki sledi karakteristikam terena, kar pomeni, da se deli objekta enakomerno zamikajo po višini v rastru, ki sledi naklonu vzpenjanja. Raster se ujame z zamikom za pol etaže.

V posamezni objekt sta umeščeni po dve stanovanjski enoti, razen v najvišje ležečem objektu, v katerem je eno stanovanje (skupaj 7 enot). Do stanovanj je predviden dostop po zunanjih hodnikih, do katerih vodijo zunanje stopnice in dvigalo. Le-to omogoča dostop od najvišje vhodne etaže do površin pod objektom, kjer so predvidena parkirišča.

STANOVANJE/APARTMA št. 1 je sestavljen iz shrambe v velikosti 3,1 m2, stopnišča – 2,1 m2, 3 različno velike sobe v skupni velikosti 42,8 m2, kuhinje v velikosti 13,6 m2, kopalnice 4,7 m2, stranišče – 1,6 m2 in dveh hodnikov v skupni velikosti 12,5 m2. Skupna površina prostorov dela stavbe je 80,4 m2. Enoti pripadata 2 parkirna prostora. Cena je brez DDV-ja.

NOTRANJI prostori imajo predviden plavajoči pod. Bivalni dnevni in spalni prostori imajo za talno oblogo predviden parket, kopalnice in vetrolov pa imajo keramično talno oblogo in za 1,5 cm nižji tlak od kote bivalnih prostorov. V kopalnici bo na tleh in stenah položena keramika. V kopalnici bo tudi tuš s stekleno steno in kanaleto, ter druga sanitarna oprema z armaturami višjega srednjega cenovnega razreda.

Do vsake enote je možen dostop s skupnega dovoza, od koder vodijo zunanje stopnice na vse zunanje hodnike, kjer so vhodi v stanovanja.

Ogrevanje bo potekalo na mestni plin, ki je v upravljanju vsake enote posebej, preko talnega ogrevanja. Vsaka enota ima tudi svoj števec/priključek za elektriko in vodo. V dogovoru je možna tudi kakršnakoli finalizacija enote.

Prodaja poteka v obliki notarskega zapisa sprejetih ”Splošnih pogojev prodaje”. S tem je zagotovljena najvišja raven zaščite kupcev.

Pokličite za več informacij, kako lahko skupaj sestavimo sliko vašega novega doma!

 

 

 

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika