Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana - Kodeljevo Ogledov nepremičnine: 2465

Izjemna hiša na mirni lokaciji, ki omogoča udobno, luksuzno bivanje le streljaj stran od mestnega središča

prodamo      750.000 EUR 

Nepremičnina

  • Tip Hiša (samostojna)
  • Zunanjost: Terasa, Vrt, Balkon
  • Zgrajeno: 2009
  • Energetski razred: C (35 - 60kWh/m2a)
  • Zemljišče: 353 m2

Notranje površine

  • Skupna površina: 342 m2
  • Število sob: 11
  • Število spalnic: 8
  • Število kopalnic: 4

Opis

Na vrhunski lokaciji na Kodeljevem prodamo krasno, visoko kvalitetno hišo, ki bo prevzela vse, ki si želijo udoben, luksuzen in izjemno prostoren dom z izbranimi materiali.

Hiša je locirana v mirni, varni in urejeni soseski, v okolici je veliko zelenih površin, saj se v bližini nahaja športni park Kodeljevo in gozdnata vzpetina Golovec, ki nudi urejene rekrecijske in kolesarske poti za vse ljubitelje športa. Tudi za družine je bilo poskrbljeno, saj se v parku nahaja otroško igrišče in veliko možnsti za razposajeno igranje otrok.

Odlična lokacija omogoča, da smo zgolj streljaj stran od Codellijevega gradu in centra mesta. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (lpp, trgovine, lokali, restavracije, osnovna šola, fakulteta).

Medetažna hiša ima razgiban, odprt tloris, ki v pritličju obsega dve spalnici, opremljeno kopalnico kakor tudi  polno opremljeno kuhinjo in razkošno velik dnevno bivalni prostor z izhodom na vrt in teraso, ki bo navdušila vse, ki si jutranjega sonca želite na terasi in tam z družino pojesti zajtrk, prebrati časopis in kvalitetno začeti nov dan. 

Lesene vendar moderno zasnovane stopnice nas popeljejo v 4 medetažna nadstropja,ki so namenjena spalnim ali delovnim prostorom in prostornim kopalnicam.
V 4. medetažnem nadstropju se nahaja izjemno svetel, prostoren, zastekljen dnevno bivalni prostor z visokimi stropovi in izhodom na balkon, ki nudi pogled na okoliško zelenje. Bivanje je resnično na visokem nivoju, vsi detajli pa se zlivajo v lepo dovršeno celoto.
Hiša je primerna za veččlansko družino.

Vsa oprema je visokega kakovostnega razreda.

Objektu pripadata dve garaži in možnost parkiranja še enega avtomobila na dvorišču.

Zahvaljujoč izjemnim materialom in nadstandardni gradnji se hiša lahko pohvali z nizkimi stroški.

Vsi prostori zaradi velikih steklenih površin prinašajo občutek, da zunanjost prehaja v notranjost in obratno. Celoten objekt tako preveva svetloba.

Obstaja tudi možnost najema. Najemnina znaša 3.000 EUR/mesec.

Hiša bo navdušila vse, ki si želijo moderne nizkoenergetske hiše elegantnega videza, ki s sodobno fasado in lesenimi okni deluje hkrati estetsko in domačno. Objekt bo prepričal vse, ki si želijo bližine vse potrebne infrastrukture in mestnega središča, potrebujejo pa najvišjo mero udobja, intime in miru.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika