Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1266

Garsonjera z balkonom v moderni kvalitetnji novogradnji z garažo

prodano      95.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Lastno ogrevanje
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Balkon
 • Nadstropje: P
 • Zgrajeno: 2008
 • Energetski razred: D (60 - 105kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 39.11 m2
 • Število sob: 1
 • Število spalnic: 2
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Dvigalo
 • Shramba

Opis

V sodobnem stanovanjskem naselju Pilon se v naravnem okolju, ob vznožju hriba nahajajo kvalitetno zgrajena in moderno zasnovana stanovanja. Vrhunski materiali in natančna izvedba so poleg dobrega tlorisa in lepe umeščenosti objekta v naravno okolje ena bistvenih prednosti stanovanja in življenja v tej sodobni soseski. Stanovanje bo prepričalo vse, ki znajo ceniti majhnost in zato večji mir zasebnost v soseski Pilon. Premišljena ureditev, ter na mesto in zeleno okolico orientirana zazidava ponujata kvalitetno in z naravo povezano življenje v bližini mesta.
A neposredna bližina gozda in travnih površin ne omogoča le lepih pogledov in dobrega občutka zaradi bližine narave. Za dodatno popestritev okolice in v veselje otrok je poleg prijetno urejeno otroško igrišče. Ob samem vstopu na parcelo se nahaja stari objekt apnenice, katerega prvotni čar se ohranja, saj navezavo na nekdanjo dejavnost odražata tako urejen prostor za druženje kot obnovljen objekt.
Atraktivna lega tik ob gozdu v Podutiku, med naselji Kamna Gorica, Pržan in Dolnice obljublja mir v dveh kvalitetno zgrajenih stanovanjskih objektih. Povezavo med dvema objektoma predstavljajo urejene pešpoti, umeščene v zazelenen parter, ki je premišljeno opremljen s parkovno in urbano opremo za različne uporabnike prostora.
Hitro povezavo z mestnim jedrom omogoča novi priključek na ljubljansko obvoznico, ki poteka na vzhodni strani nove soseske, tudi redna proga mestnega prometa je dovolj blizu, da se otroci varno odpravijo v šolo, prav tako se do mestne ali koseške tržnice v soboto lahko odpravite starejši. Kljub neposredne bližine narave, je strogi center mesta od stanovanjskega naselja oddaljen manj kot pet kilometrov. Blizu naselja se nahajajo tudi osnovna šola, trgovine in pošta.
Garsonjera ima lep in uporaben tloris in veliko prostora. Ob vstopu v stanovanje se na začetku nahajata prostorna kopalnica s kadjo in dobro zamišljen kotiček z že vgrajenmi vsemi instalacijami za kuhinjo. Kot nalašč za vse, ki komaj čakajo, da si uredijo novo, prijetno, in moderno kuhinjo, ki bo zaradi lepe zasnove prostora nudila smiselno ureditev in vgradnjo sodobnih aparatov in rešitev.
V izjemno svetlem, dnevno spalnem delu garsonjere se nahaja dovolj prostora za kavč za goste ali uživanje v mirnih večerih, za veliko posteljo in jedilno mizo. Prednost garsonjere je prav gotovo praktična shramba poleg zastekljene lože, kjer lahkjo pospravite razne drobnarije, čistila, in dugo kar ni za oči gostov. Seveda je to velika prednost tudi za vas, saj je mnogo prijetneje bivati v uglajenem, nezasičenem prostoru, kjer je prav vsaka stvar na svojem mestu in lahko ta garsonjera poste resnično lepa bivanjska enota blizu narave. Ker je garsonjera dovolj velika ni izključujoča možnost, da se posteljo loči od bivanskega dela in se tako pridobi dodatno intimo in udobe.
Garsonjera ima prijetno ložo, s katerega se odpirajo pogledi po zeleni okolici in nudi neposredno vizualno povezavo z naravo, ter potrebno intimo. Loža je zastekljena in omogoča uporabo tudi v hladnejših letnih časih.
Skupni prostori blokov so prostorni in naravno osvetljeni. Vstop v stavbo je skozi svetlo dvoetažno vhodno avlo. V pritličju je stanovalcem namenjena velika kolesarnica. Za komunikacijo med posameznimi etažami sta v vsakem od objektov dve udobni dvigali. Vsi hodniki, ki povezujejo komunikacijsko jedro s stanovanji, so naravno osvetljeni.

Za parkiranje je poskrbljeno v dvoetažni podzemni garaži pod objektoma, varovani z video-nadzornim sistemom, dovoz v garažo pa je urejen s Pilonove ulice. Garsonjeri pripada tudi individualna shramba, v sklopu zastekljene lože ob bivanjskih prostorih.
Moderna in kvalitetno zgrajena stanovanja v soseski Pilon se nahajajo na obrobju mesta in z prednostjo vrhunske gradnje in bližine zelenja in gozda za svojo ceno nudijo res veliko. Sodobna in premišljeno urejena, ter na zeleno okolico orientirana zazidava poleg dobre cene za vrhunske materiale nudi tisto urbanega mesta.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika