Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana - center Ogledov nepremičnine: 1170

Funkcionalno razporejeno dupleks stanovanje na odlični lokaciji

oddano     750 EUR na mesec

Nepremičnina

  • Tip Stanovanje
  • Nadstropje: 3
  • Zgrajeno: 1900
  • Obnovljeno: 2018
  • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)

Notranje površine

  • Skupna površina: 56 m2
  • Število sob: 2.5
  • Število spalnic: 1
  • Število kopalnic: 1

Opis

Na odlični lokaciji v centru Ljubljane se v meščanski hiši z devetimi stanovanji nahaja 2,5 sobno dupleks stanovanje z izjemno funkcionalnim in lepim tlorisom. Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju. Hiša je bila zgrajena leta 1900 ter nadvišana leta 1939. Streha in vrtna fasada hiše sta bili obnovljeni leta 2008. Čelna fasada še čaka na prenovo. Za hišo je v celoti ograjen vrt s potkami, zelenicami, sadnim drevjem in 70 let staro želvo, ki vsa leta prebiva na parceli.

Stanovanje meri cca 56m2. Ima velik dnevni prostor z jedilnico in stopnicami na galerijo. Kuhinja v nizu je nadaljevanje predsobe. Stanovanje ima še spalnico ali otroško oziroma delovno sobo ter kopalnico.

Z vstopom v stanovanje pridemo v predsobo. S korakom naprej stopimo v svetlo kopalnico. Če pa se obrnemo, je najprej na desni dovolj prostorna mansardna soba, v nadaljevanju pa sledi prehodna, servisna kuhinja, kjer se strop stanovanja spusti na višino 2.10m. Nad kuhinjo in delno predsobo je namreč galerija, s čimer je mansardni prostor zares maksimalno izkoriščen. V nadaljevanju kuhinje pridemo do osrednjega bivalnega prostora stanovanja, kjer se prostor enostavno odpre in zadiha v vsej svoji veličini. Najvišja točka stropa meri kar 4.25m. Ob glavni vertikalni steni stanovanja, se po enoramnih stopnicah vzpnemo na galerijo, kjer je še en spalni ali delovni prostor.

Stanovanje ima 7 velikih panoramskih Velux oken. Ogrevanje je etažna plinska peč. Stanovanje ima klimo, pralni in pomivalni stroj. Oblikovano je minimalistično v odtenkih jesena, bele in svetlo sive barve. V osrednjem delu ga dopolnjuje v celoti vidno in obnovljeno leseno ostrešje s tramovi, legami in škarjami. Prav tako je detajl stare strešne konstrukcije viden tudi v sobi. Predsobo dopolnjuje stara orehova omara, ki je družinska dediščina.

Hiša nima svojih parkirnih mest, je pa takoj za zidano vrtno ograjo privatno plačljivo parkirišče. V bližini sta tudi dve garažni hiši. Prav tako je v bližini tudi vsa ostala infrastruktura: postaja avtobusa, taxi , pred hišo dve mesti električnih vozil, lekarna, dva marketa, čistilnica, frizer, telovadnica. V neposredni bližini je tudi UKC, park Tabor in v nadaljevanju kompleks muzejev na Metelkovi in Maistrovi.

Stanovanje ima severo zahodno lego.

V stanovanju niso dovoljene domače živali in kajenje

Stanovanje se oddaja od septembra do julija.

Vljudno vabljeni na ogled!

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika