Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana - okolica Ogledov nepremičnine: 605

Moderna nizkoenergetska hiša z velikim atrijem in prijetno razporeditvijo prostora

prodano      194.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Nizkoenergetska hisa
 • Urejena soseska
 • Visokocenovna hisa

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Atrij, Dvorišče
 • Gradbena faza: 3
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Zgrajeno: 2015
 • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • Zemljišče: 372 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 190 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Kamin
 • Proti vlomna vrata

Opis

Na mirni lokaciji v Dragomlju se nahaja natančno izdelana novozgrajena hiša z lepim zelenim atrijem in uporabnim tlorisom. Hiša deluje moderno, urejeno in nadstandardno, kot se za novogradnjo spodobi. Hiša že od zunaj očara z eleganco in čistimi linijami ter obljublja udobno, in prostorno notranjost, prijeten vtis domačnosti pa nizajo vgrajena kvalitena svetla lesena okna.

Okolica in lokacija:

Lokacija prepriča z neposredno bližino zelenih površin, AC priključka, šole in vrtca (ki sta oddlajena le 300 m), ter bližino središča Ljubljane in Domžal, ter industrijske cone Trzin. Lepa mirna lokacija v središču naselja in na koncu nove manjše ulice z novimi hišami bo navdušila vse željne miru, družine in vse željne rekreacije v naravnem okolju. V neposredni bližini se nahaja tudi avtobusno postajališče. bližina gozda, travnatih površin in zatišja narave, pa nudi vrsto možnosti za šport, rekreacijo in oddih.

Klasično zgrajena nizkoenergetska hiša:

Hišo odlikuje klasična gradnja v kombinaciji z uporabo visokokakovostnih materialov. Hiša v 3. podaljšani gradbeni fazi je kvalitetno izolirana, sodobno zasnovana in omogoča nizke stroške ogrevanja, vključno s pomočjo toplotne črpalke in talnega ogrevanja. Hiša ima izjemno kvalitetno izdelan nadstrešek, katerega del se lahko uredi v zaprt prostor za parkiranje koles, motornja ali služi lopi za orodje. Okolica hiše je popolnoma urejena, vključno z asfaltiranim dvoriščem, parkirnimi prostori ob hiši in pod nadstreškom.

Sodobna zasnova notranjosti:

Hiša z vgrajenimi kvalitetnimi lesenimi okni ima lepo zasnovano notranjost in jo odlikuje moderen in uporaben tloris.

Kletni del hiše je namenjen servisnim prostorom s kurilnico, prostorni shrambi, savni s kopalnico in velikemu večnamenskemu prostoru, kjer si lahko uredite fitnes, knjižnico, večnamenski prostor pa bo lepo služil tudi jacuzziju, mizi za namizni tenis in še marsikateri vaši želji.

Pritlični del hiše v začetnem delu nudi veliko prostora za prostorne vgradne omare v predsobi ali ureditev ločene garderobne sobe ali hodne omare. Prostoren pritlični del hiše ima veliko prednost, saj zaradi izjemno lepe zasnove nudi veliko odprtega prostora. Celoten spodnji del z dnevno sobo, kuhinjo, jedilnim kotom in loungom s počivalniki, tako lahko ostane popolnoma odprt. Iz osrednjega dela stopate na prijeten atrij, kjer boste po napornem dnevu lahko z družino uživali tudi ob zahodnem soncu. V pritličnem delu se nahaja tudi prostor za dnevno toaleto.

Atrij je ravno prav velik da nudi dovolj prostora za piknik, kamniti gril, lahko se sprememeni v manjše igrišče vaših otrok, seveda pa je dovolj prostora tudi za ureditev zelenjavnega vrta, sadno drevje, maline, jagode in še kaj. Atrij nudi veliko zasebnosti, posebno ob odločitvi za igrajo s cipresami ali zasaditvijo drugih grmovnic.

V prvem nadstropju je dovolj prostora za ureditev spalnice z garderobno sobo, ter dveh prijetnih otroških sob. Prav tako tloris omogoča dovolj prostora za ureditev večje kopalnice z dvemi umivalniki, toaleto in po želji s kadjo ali tušem.

Na zemljišču so vsi potrebni priključki za kanalizacijo, elektriko, telekomunikacije, prav tako je plinski priključek na sami hiši. Priključek za vodo je že znotraj hiše, prav tako so v notranjost speljane elektro instalacije.

Vsi prostori prostorne hiše se lahko v skladu z vašimi željami uredijo na ključ, saj investitor lahko poskrbi za dokončanje vseh del v notranjosti

Hiša bo navdušila vse, ki si želijo moderne nizkoenergetske hiše elegantnega videza, ki z sodobno fasado in lesenimi okni deluje hkrati estetsko in domačno. Hiša nudi veliko prostora na izjemno uporabnem tlorisu, je ekonomična in hkrati udobna. HIpa ima prijeten zelen atrij, hkrati pa je velika odlika tudi lokacija, razpeta med naravo in neposredno bližine šole, prometnih povezav, ter centra Ljubljane, Domžal in Trzina.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika