Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1207

Čudovito staromeščansko stanovanje v Vili Madeleine – Skladateljski Studio

prodamo      804.638 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Loža
 • Gradbena faza: 5
 • Ogrevanje: Centralno
 • Nadstropje: 1
 • Zgrajeno: 2020
 • Energetski razred: EI izračun ni mogoč
 • Parkirišča: 2

Notranje površine

 • Skupna površina: 145 m2

Prednosti

 • Dvigalo
 • Garaža
 • Shramba

Opis

Ljubljani so v začetku dvajsetega stoletja zavladale secesijske prvine, prebivalstvo, prevzeto nad gospodarskim, znanstvenim in kulturnim razcvetom, pa je prežela lahkotnost. V duhu te brezskrbnosti je bila leta 1902 na Veselovi ulici zgrajena Vila Madeleine, ki je v naslednjih desetletjih vedno izpolnjevala potrebe v njej stanujočih.

Tudi istoimenska novogradnja z osmimi nadstandardnimi stanovanjskimi enotami zadovoljuje vse potrebe modernega meščanskega življenja. Klasičnost gradnje in masivni dekor dajeta občutek trajnosti, medtem ko zračnost, odprtost ter svetlost nudijo svobodo sodobnega življenjskega sloga.

Stanovanje Skladateljski studio

Iz lože, priključene krožno zasnovani bivanjski enoti, se odpira razgled na zelene površine, ki ob šumenju drevesnih krošenj nudijo spokoj. Globok vdih pomiri nemirni duh in spremeni pogled na marsikdaj utrujajoče iskanje najboljših rešitev. Da jih ustvarjalec ponese med ljudi, je pomembna neposredna bližina središča kulturnega življenja, studio pa nudi preplet nenehnih umikov v ustvarjalno samoto in tesno vpetost v novitete.

Lega: prvo nadstropje, pogled na Tivoli

Stanovanjska površina: 145,84 m2

Loža: 9,21 m2

Shramba: 8,72 m2

Št. parkirnih mest: 2

Cena: 804.638 EUR + DDV

Novo podobo Vile Madeleine v enaki meri kot prvotno stavbo, zgrajeno že leta 1902, opredeljujeta klasičnost in modernost. Umeščena je v samo središče mesta, od koder se odpira pogled na staro Ljubljano in bližnji park Tivoli.

Osem stanovanjskih enot, umeščenih v Vilo Madeleine, sledi vsem zahtevam nadstandardnega stanovanjskega objekta, vključno s samo lokacijo, ki že več kot stoletje velja za najbolj zaželeno v Ljubljani.

Okolica

Elitna lokacija, umeščena v samo središče mesta, omogoča stalno vpetost v poslovno okolje brez odvečnega iskanja parkirišča, udeleževanje umetniških programov vodilnih kulturnih institucij in sproščanje v naravi bližnje okolice, medtem ko obvoznica, oddaljena le nekaj minut stran, vabi na izlete izven mesta.

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika