Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Zemljišče Maribor okolica Ogledov nepremičnine: 278

Čudovito posestvo z izjemnim potencialom v idilični pokrajini Slovenskih goric

prodamo      890.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

  • Cudovita zunanja ureditev
  • Lep razgled
  • Mirna lokacija
  • Priloznost za investicijo
  • Priloznost za turisticno dejavnost
  • Vinorodni okolis

Nepremičnina

  • Tip Zemljišče
  • Energetski razred: EI v izdelavi
  • Zemljišče: 290289 m2

Opis

Na idilični lokaciji na južnem delu Slovenskih Goric se v Vurbergu nahaja čudovito posestvo.

Posestvo se nahaja v neposredni bližini obrežja Drave med Ptujem in Mariborom ter obsega zemljišče velikosti 29 hektarjev v enem kosu. Na posestvu se nahajajo vinogradi in griči, ki ponujajo čudovite razglede. Pretežni del posestva ima ugodno južno lego in bo navdušilo vse, ki si želijo priložnosti v vinogradništvu.

V bližini je vrsta možnosti za rekreacijo, hojo na bližnje okolišče vrhove, gorsko in cestno kolesarjenje po idilični pokrajini. Seveda v okolici ne manjka bogate kulturne dediščine. Bližnji mesti Ptuj in Maribor nudita tudi enostaven dostop do vse potrebne infrastrukture. Ptuj, eno najstarejših mest v Sloveniji, skriva vrsto kulturnih znamenitosti iz obdobja mlajše kamene dobe in Antike, ko se je iz vojaškega tabora razvila rimska utrdba Poetovio. Prav tako danes Ptuj zaznamuje srednjeveški del mesta, ki sloni ob vznožju Grajskega griča.

Na posestvu se nahaja več stanovanjskih stavb, ki nudijo možnost za enovito kombinacijo hotelskega luksuza v manjših vilah oziroma depandansah. Ureditev turistične dejavnosti se na posestvu lahko razširi z vrhunsko kulinariko, welness centrom in vinsko kletjo. Obronki Drave skrivajo podeželje gostoljubnih ljudi, bogate etnološke in kulturne dediščine, vinotočev in prelepe pokrajine. Vse to se nudi možnosti za elitni turizem in je naložba za danes, kot tudi za prihodnje rodove.

Posestvo nudi izjemno priložnost za ljudi z vizijo. Izjemna lokacija in vinoroden okoliš bo prava izbira za vse, ki si želijo najvišjo mero udobja in miru. Urejena okolica bo seveda navdušila tudi vse ljubitelje rekreacije in športnih aktivnosti.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika