Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 2562

Atrijsko stanovanje v elitni soseski v bližini Koseškega bajerja

prodano      210.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Atrij
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Nadstropje: 0
 • Zgrajeno: 2008
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 142 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 60.93 m2
 • Število sob: 2
 • Število spalnic: 1
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Dvigalo
 • Pametna hiša

Opis

Novo, moderno stanovanje z velikim atrijem na Ledarski

V novi in mirni soseski na Ledarski ulici se nahajajo prijetne večstanovanjske enote. Razmaknjenost med temi enotami zagotavlja intimo, nadstandardna in kvalitetna gradnja pa nudi udobje. Stanovanjska enota je na odlični in mirni lokaciji blizu Mosteca, zato je primerna za vse ljubitelje športa in rekreacije. Tudi sprehodi na Rožnik so odlična možnost. V neposredni bližini so tudi vrtec, šola in vse drugo kar spada v urbano okolje, središče Ljubljane pa je oddaljeno le 15 minut.

Stanovanjske enote so izjemno kvalitetno grajene. Stavbe se ponašajo z veliko vgrajenega kvalitetnega kamna v skupnih prostorih, so podkletene, stanovanju pa pripadata tudi parkirno mesto in shramba v kletni etaži. Stanovanje, ki nudi dober izkoristek prostora, ima talno gretje na vseh 60 m2. Stanovanje je trenutno sicer 2 sobno, a Rocco nepremičnine ekskluzivno nudi možnost preureditve za vse, ki bi želeli več prostorov v 2 in pol sobnem stanovanju z dodatno sobo, ki lahko služi kot otroška soba, soba za goste ali svetla pisarna. Arhitekti, ki v sodelovanju z oblikovalci iščejo vrsto rešitev za najzahtevnejše stranke, so na voljo za implementiranje vseh vaših želja v tem malem, a hkrati velikem stanovanju z odličnim tlorisom, ki dopušča še vrsto lastnih zamisli.

Stanovanje z velikim atrijem na kar 120 m2 je primerno za vse, ki se zavedajo prednosti, ki jih ponuja funkcionalnost stanovanja, a si kljub temu po tihem želijo užitkov na vrtu, ki je dovolj velik da za razigrane otroke. Vrt zelo enostavno postane mini nogometno igrišče ali sprejme veselo družbo. Vrt kljub temu ni prevelik in zato ne predstavlja dodatne obremenitve vsem, ki za urejanje vrta ne najdejo dovolj časa, ali tega raje posvetijo urejanju vrta na vikendu. Hvaležna naravna ograja iz cipres nudi intimo, sončna lega pa zagotavlja veliko svetlobe in možnost za sprostitev.

Peta podaljšana gradbena faza predstavlja veliko prednost, saj so v stanovanju že vrhunski elementi stavbnega pohištva, hkrati pa nudi možnost spremembe tlorisa, finalno ureditev tlakov po vaših željah in izbor vašega najljubšega parketa. Prav tako že izveden sistem pametne hiše omogoča upravljanje gretja, električnih žaluzij na daljavo, dodatno varnost pa poleg vrat na prstni odtis omogoča tudi upravljanje luči v času, ko ste na dopustu. Vgrajena ALU okna so vrhunske kvalitete, kar zagotavlja nizke stroške ogrevanja. Tudi kopalnica je dokončana, odlikujejo jo kvalitetna keramika in lepa sanitarna oprema, vključno z veliko kopalno kadjo in bidejem.

Vselitev v stanovanje z urejenim zemljiškoknjižnim stanjem je možno takoj. Stanovanje je posebej primerno za vse, ki si želite stanovanja z lepim atrijem, odlične lokacije v moderni in prijetni soseski, ter kvalitete, varnosti in miru po še vedno zelo ugodni ceni.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika