Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Domžale Ogledov nepremičnine: 1573

Prijetna in elegantna hiša na mirni lokaciji v Domžalah

prodamo      560.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lep razgled
 • Urejena soseska
 • Vgrajena kuhinja

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Balkon, Dvorišče
 • Zgrajeno: 2001
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 900 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 542 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 4
 • Število kopalnic: 3

Prednosti

 • Polno opremljeno
 • Talno gretje

Opis

Na izredno lepi lokaciji v Domžalah se nahaja prostorna in elegantna samostojna hiša.

Hiša se nahaja blizu centra Domžal in vse potrebne infrastrukture, hkrati pa so v bližini zelene površine, ki nudijo rekreacijo, sprehode in športne aktivnosti v naravi. Poleg tega pa se v bližini nahaja tudi športni park. Izredno lepo urejena sprehajalna pot ob reki Kamniški Bistrici je od hiše oddaljena le 200 metrov. Obrežje Bistrice je idealno za sprehode, tek, urejene pa so tudi zunanje fitnes naprave za vse navdušene športnike.

Hiša se nahaja na začetku urejenega naselja z urejeno vso potrebno infrastrukturo (plinovodom, cestno razsvetljavo, kanalizacijo) in preprostim dostopom do Ljubljane. Od centra mesta je oddaljena le 15 minut ter pet minut do najbližje avtobusne postaje.

Hiši pripada veliko zemljišče, ki nudi dovolj prostora za vrt, zelišča, užitke z družino in prijatelji ter za otroke, ki si želijo prostora za igro.

Hiša prepriča z dobrimi arhitekturnimi rešitvami, vgrajenimi nadstandardnimi materiali in prestižno opremo. Pritličje hiše lepo zaokrožuje velik osrednji dnevni prostor s kaminom, udobnimi stoli v jedilnem kotu, kvalitetnimi in nadstandardnimi italijanskimi ploščicami ter razkošnim pohištvom. Prav vse v prostoru je lepo premišljeno, popestrijo pa ga tudi izbrani designerski kosi in čisti arhitekturni elementi. Moderen stil se iz osrednjega prostora razprostira širom po hiši in tvori sodobno bivanjsko okolje.

V dnevnem prostoru boste našli čas za počitek in regeneracijo tudi v toplejših dnevih, skozi dvoja vrata pa je mogoč izhod tudi na vrt oziroma urejeno teraso, kjer boste lahko uživali v mirni okolici. V pritličju je poleg tega tudi spalnica z lastno kopalnico in garderobo ter dnevna toaleta. Vsi prostori v hiši so lično urejeni in s pastelnimi barvami zbujajo lepe občutke in pustijo prijeten vtis. Posebno prijeten je tudi kotiček s počivalniki in izjemno velikimi okni, ki pustijo občutek razkošnega zimskega vrta.

V mansardi se nahajajo štiri sobe, vse z izhodom na balkon. Sobe imajo velika in kvalitetna okna, ki omogočajo svetlost prostorov in dobro izolacijo, lepo pa sta opremljeni tudi dve kopalnici. Urejeni kopalnici sta odeti v kvalitetno svetlo keramiko, prednost pa so tudi vrhunske armature in odlična oprema.

V kletnih prostorih hiše se nahaja prostor za rekreacijo, utility oziroma ločena pralnica, dnevna toaleta in tri večfunkcijske sobe, ki so namenjene servisnim prostorom in shrambi. Dovolj prostora je tudi za ureditev vašega zasebnega wellnessa, fitnesa oziroma savne.

Hiša je nizkoenergijska in ima vgrajeno talno gretje. Vgrajen je tudi centralni sesalni sistem, ki nudi dodatno udobje in funkcionalnost v hiši.

Ob hiši se nahaja še praktičen prizidek, ki nudi veliko prostora za večjega otroka, delovne prostore, zgornji del prizidka pa je še nedokončan in vam zato nudi možnost ureditve prostora po vaših željah.

Hiša bo prepričala vse, ki si želijo izjemno prostorno in kvalitetno hišo, ki prepriča z eleganco, nadstandardno opremo in lepim vrtom na mirni lokaciji.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika