Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1163

Stanovanje s čudovitim atrijem v kvalitetni novogradnji po ugodni ceni

prodano      262.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lastno ogrevanje
 • Visokocenovna hisa

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Atrij, Dvorišče
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Nadstropje: P
 • Zgrajeno: 2014
 • Energetski razred: B1 (15 - 25kWh/m2a)
 • Zemljišče: 46.09 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 92.67 m2
 • Število sob: 3
 • Število spalnic: 2
 • Število kopalnic: 1.5

Prednosti

 • Shramba
 • Talno gretje

Opis

Na jugovzhodnem delu mesta Ljubljane se na mirni in od vsakodnevnega vrveža odmaknjeni lokaciji nahaja urejeno stanovanjsko naselje Knezovi Štradoni, ki se postavlja z odlično infrastrukturo, moderno arhitekturno zasnovo in kvalitetno izvedbo. Lokacija je odlična zaradi neposredne bližine šole, vrtca in nakupovalnega središča, ki so dovolj blizu, da se tja odpravite peš, prav tako bodo otroci varno prišli iz šole, v neposredni bližini pa je tudi avtobusno postajališče mestnega avtobusa in priključek na avtocestni obroč.

Poleg bližine vse že omenjene infrastrukture, obvoznice in mestnega središča, je lokacija posebej primerna za vse prostočasne aktivnosti ter za ljubitelje športa, narave in rekreacije. V neposredni bližini je tako za sprehode, tek, kolesarjenje in oddih na voljo Pot ob žici, trim steza na Golovcu in Krajinski park Ljubljansko barje.

Pridih modernega stanovanjska stavba pusti že ob bežnem pogledu z zrcalnimi kontrasti ter s črno in rjavo belimi kombinacijami, kot tudi z zanimivimi okenskimi in vratnimi odprtinami. Dodatna obogatitev z dodajanjem raznobarvnih horizontalnih vsadkov kot analogijo raznobarvnim čebelnjakom na barju, ustvarja sožitje z okoljem in poudarja individualnost posameznih stavb. Od osnovnega tlorisnega gabarita stavb izstopajo tudi terase, napušči in zunanji dostopi.

Dvoetažno stanovanje nudi veliko intime in zagotavlja urbano bivanje. Ima moderen in svetel tloris z možnostjo popolne prilagodljivosti željam posameznika glede velikosti posameznih prostorov v stanovanju, kar nudi individualnost. Stanovanjske enote so med seboj povsem ločene z lastnimi vhodi in instalacijami ter nimajo skupnih prostorov in drugih naprav.

Notranjost stanovanja je tako kot zunanjost izredno premišljena, kvalitetna in moderna. Notranja vrata proizvajalca Dextura so visokokvalitetna, gladka, ker so v beli barvi pa so prostori svetli in prijetni. Površinski premaz lesenih vrat je svetleč, pralen in izjemno obstojen, podboji vrat pa so v suhomontažni izvedbi s slepimi okvirji.

To trisobno stanovanje je res prostorno, izjemen tloris pa je mogoče v sodelovanju z investitorjem in partnerskimi arhitekti dodatno preurediti, med drugim tudi po potrebi pridobiti še eno dodatno sobo. Prijeten videz stanovanja ustvarja tudi kvaliteten jesenov parket.

Osrednji del pritličja predstavlja velik dnevni prostor z jedilnim kotom in kuhinjo. Dostop na velik atrij je enostaven zaradi kvalitetnih balkonskih vrat večjih dimenzij z drsno-dvižno funkcijo in brez pragov. Prostor je izjemno svetel in velik, zato je bila ob gradnji predvidena funkcionalna in prostorna kuhinja z otokom. V pritličju je možnost za še eno sobo, ki lahko služi pisarni ali otroški sobi, a dnevni prostor še vedno ostane dovolj velik. V pritličju je tudi dnevni WC s kvalitetno sanitarno opremo. Vstop v pritličje je mogoč tako z dvorišča, atrija, kot tudi iz kletne garaže. V garaži je dovolj prostora za dva velika avtomobila, dodatno pa se tam nahaja tudi shramba.

Posebno odliko tega dvoetažnega stanovanja predstavlja ograjen interni pozelenjen atrij, ki je dostopen preko vrtnih vrat ali neposredno iz pokrite terase pred dnevno bivalnimi prostori. Terasa je tlakovana z eksotičnim tikovim lesom in je primerna za vse željne oddiha, atrij pa izjemno prednost predstavlja za vse, ki čas radi preživljajo zunaj na zraku, imajo psa ali druge hišne ljubljenčke, za družino z razposajenimi otroki in vse, ki imajo radi druženje na vrtu in dobro hrano iz žara. Prijetno senco v stanovanju nudijo kvalitetne elektronske žaluzije, ki se ujemajo z barvo oken, na atriju pa že zasajeno drevo.

V prvem nadstropju sta dve svetli sobi. Tako sta v zgornjem spalnem delu velika spalnica z veliko zasebnosti in prijetna otroška soba. Kopalnica s kadjo v prvem nadstropju ima vgrajeno kvalitetno sanitarno opremo in kakovostno svetlečo keramiko v svetlih odtenkih.

Glavni dostop in dovoz je preko asfaltiranega uvoza in daljinsko krmiljenih drsnih vrat. Ob vhodu je dodatno še asfaltirano dvorišče za dostop in dovoz ter obračanje vozil z dvema zunanjima parkirna mestoma. Navedeno velja za vsako izmed dveh dvostanovanjskih hiš. Dostop do vhodov v pritlično stanovanje je tlakovan s kamnom v kombinaciji z betonskimi ploščami in betonskimi tlakovci.
Objekt je ograjen s kakovostno aluminijasto ograjo. Zemljišče med ograjenimi parcelami je pozelenjeno s travo, ki se na željo kupcev stanovanj lahko za dodatno intimo in pridih naravnega zasadi z nizkimi grmovnicami ali nižjimi okrasnimi drevesi.

V predprostorih je položen kvaliteten in za vzdrževanje enostaven kamen. Streha in fasada sta ne le estetski, temveč tudi izredno kvalitetni. Zunanja okna in balkonska vrata priznanega proizvajalca Schüco s tri slojno zasteklitvijo zagotavljajo kvalitetno izolacijo in protihrupno zaščito. Tudi protivlomna vrata istega proizvajalca so izjemno kvalitetna in usklajena z zunanjo podobo modernega stanovanjskega objekta. Stanovanje ima tudi talno ogrevanje in dva ekološka vira ogrevanja, torej toplotno črpalko in plinsko kondenzacijsko peč. Toplotna črpalka in instalacije klimatskih naprav so skrite in zaščitene na strehi objekta. V vseh prostorih stanovanja je že vsa potrebna instalacija za morebitne dodatne klimatske naprave. Stanovanjska stavba je bila grajena s poudarkom na energetski varčnosti in sodobni opremi. Moderno pa je stanovanje tudi zaradi vgrajenih tehnoloških rešitev. Tako je pomembno omeniti komunikacijsko omarico z razpeljano računalniško mrežo.

Strog nadzor investitorja, arhitekt z vrsto izkušenj gradnje večstanovanjskih objektov in bančna garancija za dobo dveh let, prepričajo, da nakup stanovanja v Knezovih Štradonih ni le nakup prijetnega in kvalitetnega stanovanja za dušo, temveč predvsem racionalen in varen nakup.

Nakup priporočamo vsem, ki si želijo pridih urbanega v modernem stanovanju, ki z velikim atrijem in premišljenim tlorisom zagotavlja funkcionalnost hiše. Seveda bo stanovanje prepričalo vse, ki želijo stanovanje po ugodni ceni, a se nikakor na ta račun ne želijo odreči kvalitetni gradnji in vrhunskim materialom.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika