Prodaja · Hiša

Zanimiva hiša v zelenem, prestižnem delu Trzina 1236 Trzin, Slovenija

Opis

Ob gozdu, v lepem naselju razkošnejših hiš, se nahaja lepa, razgibana hiša.

Hiša je premišljeno grajena in zastavljena napredno, saj lahko dele hiše individualno koristite kot samostojne enote. Ko vstopimo v prostorno sprejemnico, nas stopnice ponesejo v bivalni predel hiše, kjer se nahajata spalnici in kopalnica. Povezovalni hodnik se nadaljuje v prostorno kuhinjo z ločeno izredno lepo jedilnico, ki se odpira v ogromno dnevno sobo z galerijo, kaminom in barom. Ob dnevni sobi se razteza zimski vrt, ki meji dnevno sobo z vrtom.

V srednjem delu hiše se nahaja še eno krilo s spalnicami, kopalnico in pisarno, ki se lahko pretvori v kuhinjo, ta pa se ponovno odpira v ogromno dnevno sobo z galerijo. Z dnevne sobe je možno dostopati do balkona in manjše terase.

Če se povzpnemo še nadstropje višje, nas pričaka večja, bolje rečeno višja soba, ki ima v izhodu na galerijo podaljšek v podstrešni prostor, ki mu pripada lastna kopalnica. Vrhnji prostor tako lahko služilo kot nekakšna garsonjera.

V hiši je tudi prostorna klet in garaža.

Hiša s parcelo, ki je ravnoprav velika in smotrno urejena, je umeščena v okolje z veliko mero skladnosti in premisleka, saj je v neposredni bližini vse kar sodobna družina potrebuje. Trgovina, šola, pošta, hitri dostop do glavn ceste, zelene površine in gozd. 

Hiša je tako kompleksna in zanimiva, da jo je nemogoče z besedamo opisati, najbolje je če si vzamete čas in si jo z našim vodstvom ogledate.

560.000€

Prodaja · Hiša
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Matic Sonnenwald

matic@rocco-nepremicnine.si
040 616 114

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.