Prodaja · Hiša

Vzdrževana in lepo urejena hiša s čudovitim vrtom na mirni lokaciji v Kranju

Opis

Prijetna hiša s čudovitim vrtom se nahaja na mirni lokaciji v središču Kranja. Lokacija prepriča z enostavnim dostopom do AC (hitra povezava z Ljubljano) ter bližino vse potrebne infrastrukture. Prav tako je izjemna prednost hiše veliko zemljišče z lepo urejenim vrtom.

Hiša nudi udobje veliki družini, trenutna razporeditev omogoča bivanje vsaj dveh družin. Hiša ima funkcionalno razporejene in prostorne sobe, namenjene tako svetlemu dnevno-bivalnemu delu kot spalnicam.

V visokem pritličju se nahajajo kuhinja z jedilnico, dnevna soba z balkonom, spalnica, otroška soba in kopalnica. Iz tega dela hiše, ki meri 86 m2, je tudi dostop v kletno etažo, prav tako pa je pred prijetnim stanovanjem skupni vhod oziroma vetrolov.

V 1. nadstropju hiše se nahajajo kuhinja z jedilnico, dnevna soba z balkonom, spalnica, otroška soba, kopalnica ter shramba. Tudi to prostorno stanovanje na funkcionalnem tlorisu nudi 95 m2  površin. Iz 1. nadstropja je urejeno lepo stopnišče v mansardo.

Mansarda sestoji iz dveh prostorov, ki lahko lepo služita dvema otroškima sobama, večnamenskega prostora ali pisarne, poleg pa je tudi kopalnica. Mansarda se razteza na površini 63 m. Poleg dveh popolnoma ločenih stanovanjskih enot se lahko tudi na podstrešju uredi prijetno dvosobno stanovanje.

Hiša je v celoti podkletena. V kletni etaži sta dve prostorni garaži velikosti 28 m2 in 22 m2, poleg tega pa sta tam še dve shrambi ter servisni del.

Hiša ima ogrevanje, urejeno na pelete, je pa urejen tudi priključek na mestni plin.

Hiša na odlični lokaciji v Kranju bo navdušila vse številčne družine, ki si želite vrhunskega vrta, zaradi same razporeditve in ločenih vhodov pa omogoča tudi bivanje več generacij ali je odlična priložnost za investicijo.

V bližini so osnovna šola, več srednjih šol, fakulteta, zdravstvene ustanove, avtobusna postaja, nakupovalni centri …, hkrati pa je umeščena v mirno in prijazno sosesko.

320.000€

Prodaja · Hiša
Energetska izkaznica:
V izdelavi

Dodatno

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.