oddaja · Stanovanje

Vrhunsko polno opremljeno stanovanje v eminentni stavbi na ekskluzivni lokaciji Gradaška ulica, 1000 Ljubljana, Slovenia

Opis

V moderni večstanovanjski vili se v lepem zelenem in z naravo obdanem okolju ob urejenem obrežju Gradaške nahajajo nadstandardna stanovanja, ki nudijo veliko zasebnosti in udobja. Sodobna večstanovanjska brezčasna vila se ponaša s prestižem in eleganco.


Pogled na vilo, delo priznanega biroja Sadar Vuga, odkrije pogled na nekaj novega, sodobnega in futurističnega. Čiste linije in dovršena izdelava dokazujeta, da gre za nadstandardno gradnjo.

Stanovanje odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris, ki nudi udobje v dveh etažah.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji bivalni prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z galerijo, kot v jedilnem delu z prostorom za lounge in počivalnike. Brezčasna kuhinja s kvalitetnimi aparati je moderno zasnovana in nekoliko umaknjena od drugega dela dnevno-bivalnega prostora.

Celoten dnevno-bivalni del je vključno z jedilnim kotom, kuhinjo in dnevno sobo tako kot samo stanovanje odet v steklene površine, zato se odpirajo pogledi na zeleno okolico proti parku, glasbeni šoli in Gradaški. Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti. Iz prostorne predsobe je tudi dostop do dnevne toalete in utilityja.

Spalni del zgornjega nivoja stanovanja skriva izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in nudi udobje v dveh spalnicah z lastnimi kopalnicami. Iz večnamenskega vmesnega prostora se odpirajo čudoviti pogledi na zeleno okolico proti vrtovom in Grajskemu griču.

V spodnjem nivoju stanovanja najdete udobje v prostorni glavni spalnici, kateri pripada lastna kopalnica s kadjo in tušem. Vse kopalnice v stanovanju odlikujejo vrhunske armature in kvalitetna keramika. Stanovanje ima tudi veliko kvalitetnih vgradnih omar.

Stanovanju pripadajo tri parkirna mesta v podzemni garaži, ter kletna shramba. Stanovanje je klimatizirano, ima vgrajeno rekuperacijsko prezračevanje in je takoj vseljivo.

Vljudno vableni na ogled!

3.500€

oddaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
Energetski razred C

Dodatno

Zemljevid

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (54)