oddaja · Stanovanje

STILSKO DOVRŠENO 3 SOBNO STANOVANJE NA ELITNI LOKACIJI Peričeva ulica, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

V urejeni soseski Bežigrajski dvor oddamo prestižno 3 sobno penthouse stanovanje, ki bo prepričalo tudi najzahtevnejše stranke. Vila blok s štirimi etažami je bil zgrajen leta 1996, ponaša se z dvigalom, kakovostno gradnjo in materiali.

Stanovanju pripada parkirno mesto v varovani garaži ter prostorna shramba v podzemni etaži objekta. Vse etaže so povezane z dvigalom.

Lokacija objekta stanovalcem omogoča, da svoje vsakodnevne opravke opravijo hitro, saj je vse na dosegu roke. Kljub bližini urbanega središča je soseska izjemno mirna in zasebna.

Luksuzno stanovanje odlikuje premišljen in prijetno razgiban tloris: prostorna predsoba nas popelje v zračen, svetel dnevni prostor s kuhinjo ter jedilnim delom. Kuhinja je opremljena z visokokakovostno, luksuzno opremo ter vsemi potrebnimi aparati. Iz dnevno bivalnega dela je izhod na dve terasi. Moderna kopalnica s kadjo in tušem je prostorna, uporabljeni so bili zgolj najboljši materiali. Spalnica in dodatna soba prinašata veliko dnevne svetlobe in odprt razgled. Iz spalnice se dostopa do prostornega balkona. Prav tako se v stanovanju nahajata utility ter dnevna toaleta.

Skrbno izbrani detajli, moderna osvetljava, nevtralni toni sten in uporaba hrastovega lesa ustvarijo v stanovanju prav poseben čar. Ker je v stanovanju veliko steklenih površin, so prostori vedno prežeti z dnevno svetlobo.

Stanovanje je bilo popolnoma prenovljeno ter novo opremljeno.

To bo vsekakor idealna ponudba za vse, ki si želite stilsko dovršenega stanovanja, kjer so bili uporabljeni najkakovostnejši materiali in oprema. Stanovanje nudi visoko sodobno kvaliteto bivanja ter zagotalja veliko mero zasebnosti na elitni lokaciji. Vljudno vabljeni na ogled!

1.900€

oddaja · Stanovanje (ODDANO)
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Polona Božič Bižal

polona@rocco-nepremicnine.si
040 / 840-554

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (33)