oddaja · Stanovanje

Stanovanje v “Likalniku” ob tržnici Poljanska cesta, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

Zavoj stran od mestne tržnice, že skoraj na stičišču Vodnikovega in Krekovega trga, duhovito in hkrati domiselno, metropolitansko umeščena stavba Jožeta Plečnika “Peglezen” nudi idealno  podstat lično opremljenemu stanovanju srednje velikosti. 

Že hiša nakaže dovršenost stila in izrednost detajla, oboje pa se potrdi tudi v arhitekturi stanovanja in v kvalitetni prenovi arhitektov Sadar & Vuga. Sobe so domiselno nizane po značilnem tlorisu. Tako se ob vstopu najprej znajdemo ob vhodu v lepo urejeno kopalnico na eni strani in mično toaleto na drugi strani dolgega hodnika, ki se vije vzporedno vsem ostalim prostorom. Kopalnici sledi prva spalnica, ta pa se z domiselno tehniko zastiranja prelije v dnevni prostor, ki ga zaokrožuje kuhinjski kotiček. Naprej skozi jedilni del dospe pogled v drugo spalnico, ki zaključi stanovanje.

Stanovanje je dvignjeno v tretje nadstropje. Zaradi odlične zasnove in orientacije hiše, stanovanje kljub prometni bližini prav nič ne podleže vplivom, tako smoga kot tudi hrupa. Ogrevanje je na centralno kurjavo, plin.

Lokacija je izjemna. V par korakih lahko dospete do tržnice, gradu, Lutkovnega gledališča, Stolnice, Ljubljanice, trgovin, šole in vrtca.

Če si želite bivati v eni od legendarnih ljubljanskih stavb in vam stil ni tuj, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam ustrežemo z ogledom. 

1.300€na mesec

oddaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
ni potrebna

Dodatno

Zemljevid

Agent

Matic Sonnenwald

matic@rocco-nepremicnine.si
040 616 114

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (59)