Prodaja · Stanovanje

SODOBNO ZASNOVANO STANOVANJE V BLIŽINI NARAVE Tacenska cesta, Ljubljana, Slovenija

Opis

V urejeni soseski Tacenski dvori prodamo moderno in polno opremljeno 1 sobno stanovanje. Stanovanju pripada eno parkirno mesto v varovani garaži in prostorna shramba v kleti objekta.

Lokacija je izjemna in ponuja veliko možnosti za sprehode v naravi, saj se v bližini nahajata Šmarna gora in reka Sava. Soseska je mirna, primerna za mlade družine in ljudi, ki jim veliko pomeni bližina zelenih površin ter zasebnost.

V bližini objekta se nahaja vsa potrebna infrastruktura (pošta, banka, trgovina, lekarna, šola in vrtec). Zelo dobre so tudi prometne povezave do centra mesta ter obvoznice.

Stanovanje ima  52 m2 neto površine in obsega: predsobo, bivalni prostor z jedilnim delom in kuhinjo, ki vključuje novejše gospodinjske aparate in ima veliko prostora za shranjevanje, spalni del, kopalnico s kadjo in WC-jem.

Prijetno in svetlo stanovanje bo prava izbira za vse, ki si želite živeti v bližini narave ter sprehajalnih poti, vendar se kljub temu ne želite odreči dobrim prometnim povezavam in bližini urbanega središča. Vljudno vabljeni na ogled!

140.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Ante Madjar

ante@rocco-nepremicnine.si

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.