Prodaja · Stanovanje

SODOBNO ZASNOVANO ATRIJSKO STANOVANJE NA ODLIČNI LOKACIJI 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

V naselju Podutik prodamo čudovito, po meri opremljeno, 3 sobno stanovanje z dvema kopalnicama in dodatno garderobno sobo, ki se nahaja v pritličju urejenega objekta zgrajenega leta 1991. Stanovanju pripadata dva kletna prostora. Možnost nakupa garaže (15.000 EUR).

Lokacija naselja je odlična, saj se nahaja blizu zahodne obvoznice, kar omogoča odlične prometne povezave in hiter vdor v mestno jedro, hkrati pa je naselje izjemno mirno, obdano z zelenjem in nudi veliko možnosti za rekreacijo in preživjanje prostega časa na prostem. V neposredni bližini so igrišča za tenis in odbojko na mivki, le nekaj minut pa imate do izhodiščne točke na priljubjeno izletniško točko Toško čelo. V bližini objekta se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šolski avtobus do dveh osnovnih šol je pred vrati objekta), dobra povezava z javnim prevozom (linija 5 LPP), manjši trgovski center (Mercator, PTT…).

Stanovanje je izjemno svetlo, obrnjeno na notranje dvorišče objekta s pogledom na zelenje, kakovostno opremljeno in obsega dve glavni enoti:

  • dnevno-bivalni del s polno opremljeno kuhinjo in jedilnico, kopalnico z wc-jem in banjo ter prostorom za garderobo,
  • spalni del pa predstavljajo spalnica, ki je dirktno povezana s kopalnico (wc, bide, tuš), otroška soba, ter garderobna soba.

Pred dnevno bivalnim ter spalnim delom se nahaja lepo urejen atrij (cca 70m2). Atrij bo omogočal, da se lahko udobno namestite, sprostite in uživate v pogledu na urejen notranji park in otroško igrišče.

Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno z vrhunskim pohištvom, izdelanim po meri in kakovostnimi gospodinjskimi aparati.

To bo vsekakor idealna ponudba za vse, ki iščete udobno, kakovostno, prostorno stanovanje v zeleni in mirni okolici. Vljudno vabljeni na ogled!

280.000€

Prodaja · Stanovanje (PRODANO)

Dodatno

Zemljevid

Agent

Ante Madjar

ante@rocco-nepremicnine.si

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (255)