Stanovanje

SODOBNO ZASNOVANO 2 SOBNO STANOVANJE, KI NUDI KRASEN RAZGLED IN ODLIČNO LOKACIJO Ulica bratov Učakar, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

V Kosezah prodamo svetlo in popolnoma obnovljeno 2 sobno stanovanje s teraso, ki nudi krasen odprt razgled. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejenega terasastega bloka zgrajenega leta 1974. Na objektu je bila leta 2003 obnovljena fasada ter leta 1999 obnovljena streha. V objektu je v prihodnje predvidena vgradnja dvigala.

V naposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (LPP, trgovina, pošta, vrtec, šola, banka, …), odlične so tudi prometne povezave. Izjemna lokacija prinaša veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in tek (Mostec, Rožnik in Koseški bajer), kar bodo cenile predvsem družine in ljubitelji športa.

Stanovanje je svetlo in funkcionalno zasnovano ter obsega: hodnik, moderno kopalnico s kadjo, prijetno spalnico ter manjšo garderobno sobo s pisarniškim kotičkom. Glavni, ter hkrati osrednji del stanovanja, predstavljata dnevno bivalni prostor v povezavi s kuhinjo ter jedilnico. Premišljen tloris zagotavlja obilico dnevne svetlobe  v vseh prostorih stanovanja.

Iz osrednjega dela ter iz spalnice je dostop na teraso, ki nudi izjemen odprt razgled na Šmarno goro in Toško Čelo. Terasa lahko s postavitvijo zunanjega pohištva postane krasen kotiček za preživljanje prostega časa.

Stanovanje je bilo v letu 2009  popolnoma prenovljeno in moderno opremljeno.

Stanovanje nudi odprt tloris, kakovostno opremo, izjemno teraso ter odlično lokacijo.

Vljudno vabljeni na ogled!

208.000€

Stanovanje (PRODAJA)
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Blaž Bižal

blaz@rocco-nepremicnine.si
040 868 368

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (6)